Leren, Watermeloen hoesje & Sneeuwpop chocolaatjes

collage

De eerste volledige week van het nieuwe jaar zit er alweer op. Afgelopen week stond voor mij vooral in het teken van leren. Aankomende vrijdag heb ik namelijk een herkansing die ik erg graag wil halen. Dit is ook de reden dat er afgelopen dagen en waarschijnlijk aankomende week iets minder artikelen online komen. Ook kreeg ik van mijn vriend een geweldig telefoonhoesje met watermeloentjes. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Maandag stond ik eerder op zodat ik ’s ochtends nog een artikel kon schrijven. Niet ideaal, maar de avond ervoor was ik zo moe dat ik besloot vroeg naar bed te gaan.

Na een hele dag werken in de file terecht komen en vervolgens dik 45 minuten langer doen over een stukje van nog geen 2 km… Daar kan ik slecht tegen haha.

maandag 2

Gelukkig stond thuis een heerlijk bord bami op me te wachten, die er overigens een beetje raar uit ziet, maar dat komt door de stoom die van mijn bord af kwam.

Deze make-up remover van de Action vind ik echt heel fijn werken. Mijn remover van Nivea staat nu zelfs onaangeraakt in mijn kast.

Dinsdag

dinsdag 1

Ik word de laatste tijd helemaal plat gespamd met chinese comments. Weet iemand wat ik hieraan kan doen?

Hoe lief zijn deze sneeuwpopchocolaatjes? Mijn moeder had een heel doosje met deze leuke chocolaatjes gekocht.

Woensdag

woensdag 1

Het is weer ochtend en tijd om te gaan werken. Ik begin gelukkig eindelijk weer in het ritme te komen.

Ik maakte ook een potje Vaseline op. Een memorabel moment, want dat gebeurt bij mij niet zo snel.

Donderdag

donderdag 1

De dag vloog weer voorbij en voor ik het wist was het kwart over 5 en weer tijd om naar huis toe te gaan.

Thuis stond een heerlijke pizza met verschillende soorten kaas op mij te wachten. Jummy!

Vrijdag

vrijdag 1

Op de theezakjes staan tegenwoordig een vraag. Aan mij vroeg hij of ik gelukkig was. Natuurlijk ben ik dat!

Eenmaal thuis en gegeten te hebben kruip ik even in bed met mijn laptop om nog een aantal vlogs terug te kijken.

Zaterdag

zaterdag 1

Van mijn vriend kreeg ik dit hele leuke telefoonhoesje met watermeloentjes. Ik ben verliefd!

Zaterdagochtend en een deel van de middag stonden helaas in het teken van leren. Ik heb aankomende week een herkansing die ik heel graag wil halen en heb daarom echt hard geleerd. Ik moet wel zeggen dat ik er inmiddels wel echt klaar mee ben haha.

zaterdag 2

Nog steeds heel blij met mijn kortere haar!

Bij mijn vriend thuis hebben ze een hond die graag bij je wilt zijn. Als je op de bank zit komt ze heel dicht tegen je aan staan om er ook bij te horen haha, hoe lief! Heerlijk trouwens op de bank met de openhaard aan, love it!

Zondag

zondag 1

Zondag = pyjamadag. Ik had heerlijk een groot deel van de dag mijn bami pyjama aan.

Ik besloot om mijn boeken mee naar beneden te nemen en daar te gaan leren, zodat ik minder snel afgeleid word. Daar wordt goed voor mij gezorgd hoor. Mijn moeder bleef af en aan lopen met drinken en wat lekkers, die schat.

zondag 2

Onder andere dit Kerstmannen chocolaatje. Het was bijna zonde om op te eten.

Rond een uur of drie hield ik het voor gezien en dook ik heerlijk de rest van de avond op de bank onder een kleedje met mijn vriend om Moordvrouwen en Oplichters in het Buitenland te kijken. Twee programma’s die ik echt heel leuk vind.

Aankomende week bestaat mijn week vooral uit werken, weer veel leren en cursussen van mijn werk. Wel even pittig dus, maar aankomend weekend heb ik nog heerlijk niks gepland en ga ik alleen maar dingen doen die ik zelf leuk vind 🙂

Ga jij nog wat leuks doen deze week?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge