Lauzz: Little Book Of Earrings

Al een tijdje geleden ben ik in aanraking gekomen met een webshop. Deze verkoopt allemaal leuke sieraden voor een klein prijsje. Ik ben verder gaan rondsnuffelen en kwam steeds meer leuke sieraden tegen.

Sinds kort verkopen ze ook het Little Book Of Earrings. Het is een boekje met 4 bladzijdes opgevuld met foam. Op iedere bladzijde kan je 12 paar oorbellen bevestigen. In totaal dus 48. De buitenkant is van kunstleer en ik makkelijk af te sluiten, hierdoor kan je je sieraden netjes opbergen en makkelijk vervoeren. Hij is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar dus voor ieder wat wils. Deze webshop is de eerste Nederlandse webshop die het boek verkoopt. Het boek is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar voor €24.95.

Tot voorkort kende ik deze site helemaal niet, maar vind het echt de moeite waard om even met jullie te delen. De website heet Lauzz en is opgericht door Mascha Soors. Behalve het boek hebben ze ook allemaal andere leuke sieraden, dus ik raad je zeker aan om even een kijkje te nemen.

Kende jij de webshop Lauzz al?

~Liefs Sandra

7 thoughts on “Lauzz: Little Book Of Earrings

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge