LABELLO LIP BUTTER – BLUEBERRY BLUSH & RASPBERRY ROSÉ

labello lipbutter

Lipverzorgingsproducten verslijt ik langs de lopende band. Mijn lippenbalsemstash begon aardig uit te dunnen en toen ik bij de Action deze Labello Lip Butters tegen kwam voor een klein prijsje was ik toch wel erg benieuwd. De verpakking ziet er in ieder geval al erg fleurig en zomers uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Blueberry Blush

lip butter labello blueberry blush

Ingrediënten lipbutter

De verpakking van deze Lip Butters is mat en vind ik er erg zomers uitzien door de kleurtjes. Daarnaast zijn de blikjes erg plat waardoor je ze gemakkelijk mee kunt nemen in je broekzak of je tas. Het enige nadeel is dat ik soms wat loop te worstelen om de verpakking open te krijgen, maar dat heb ik met vrijwel elke lippenbalsem die in een blikje zit.

lip butter labello

De verpakking is tot de rand aan gevuld met product en wanneer je de verpakking opent komt de heerlijk zoete geur van de blauwe besjes je al tegemoet. Het product is smeuïg, niet heel zacht, maar het geeft wel gemakkelijk wat lipbutter af.  Zoals de naam al zegt een beetje als boter. De lipbutter voelt op je lippen iets minder vet aan dan bijvoorbeeld een Vaseline, maar wel verzorgender dan een lippenbalsem in stick vorm. Dit product zorgt voor heerlijk verzorgde zachte lippen, het vermindert de zichtbaarheid van velletjes, blijft goed zitten en laat een lichte glans achter.

Raspberry Rosé

labello lipbutter raspberry

lip butter raspberry

De tweede variant die ik heb gekocht is Raspberry Rosé. Deze lip butter vind ik nog leuker door al dat roze en paars, hoe schattig! De geur van dit product is echt heerlijk. Ken je die roze Fruitella snoepjes nog? Deze lip butter ruikt echt precies naar die snoepjes.

lip butter raspberry

Ook dit tinnetje is tot de rand gevuld met een zachtroze lip butter. De werking van deze lip butter is hetzelfde als de Blueberry Blush, wat logisch is want de ingrediënten zijn nagenoeg hetzelfde. Een heel fijn verzorgend product.

De lipbutters van Labello bevallen erg goed. Ze verzorgen je lippen, blijven goed zitten en ruiken echt heerlijk! Action verkoopt deze lippenbalsems en een variant met Vanilla & Macadamia voor € 1,69. Wat een stuk goedkoper is dan de originele prijs van € 2,99.

Gebruik jij liever een lippenbalsem in een blikje of een in stickvorm?

 

liefs

Follow

One thought on “LABELLO LIP BUTTER – BLUEBERRY BLUSH & RASPBERRY ROSÉ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge