KWEBBELKOUS: AFSTUDEREN & VAKANTIE!

Het zit erop, ik ben officeel afgestudeerd! Na bloed, zweet en tranen heb ik mijn afstudeerscriptie met een mooie voldoende afgerond. Dit betekent niet dat ik mijn diploma binnenkort in ontvangst mag nemen, want na de zomervakantie staat me eerst nog een minor te wachten. Wel heb ik nu bijna vakantie en zit ik over een paar dagen in de auto naar het, hopelijk, zonnige Italië.

Zoals ik al zei was het afstuderen echt een pittige klus. Zelf volg ik de duale variant van de opleiding accountancy wat inhoudt dat een half jaar school wordt afgewisseld met een half jaar werken. Bij de voltijd variant van mijn opleiding heb je een stageperiode fulltime de tijd om aan je afstudeerscriptie te werken. Ik had één dag in de week vrij om aan mijn scriptie te werken en de rest van de week was ik aan het werk bij het accountantskantoor waar ik mijn drie stages heb gelopen. Het komt er dus op neer dat ik in die ene dag in de week evenveel moest zien te bereiken als iemand die daar 5 dagen per week fulltime mee bezig was. Dit hield dus in dat ik ’s avonds na mijn werk en in het weekend ook hard aan het doorbikkelen was om mijn scriptie op tijd af te kunnen ronden. Dit is uiteindelijk gelukt, maar helaas heb ik daar wel de nodige dingen voor moeten laten. Ik heb die periode vrij weinig gesport en ook het schrijven van artikelen redde ik er niet meer naast. Het is dan ook een hele opluchting nu ik dat goed heb kunnen afronden.

Ik kan echt niet wachten totdat ik vakantie heb, ik ben er echt zo aan toe! Al valt het weer in Nederland nu toch ook best wel tegen. Ik zit, as we speak, ingepakt als een Eskimo met een lange broek, fluffy sokken en een dik vest. Hallo het is juli, waar is dat lekkere zonnetje? Vrijdagnacht vertrek ik samen met mijn vriend en een ander bevriend stelletje met de auto richting Italië. Daar hebben we op camping Bella Italia een huis gehuurd waar we twee weken zullen gaan vertoeven. Ik heb er echt heel veel zin in, maar moet eerlijk toegeven dat ik wel een klein beetje tegen de lange autorit op zie. Ik heb dan ook nog nooit langer dan 4,5 uur in de auto gezeten en dit is toch wel een stukje langer dan dat, maar dat zal allemaal vast goed komen! Afgelopen weekend heb ik de laatste spulletjes voor de vakantie ingeslagen en ook mijn tas is al ingepakt. Ik ben er helemaal klaar voor!

Oké genoeg gekletst, jullie zijn weer helemaal bij. Ik ben hard bezig met het vooruit schrijven van artikelen en als het goed is zal dan om de dag een artikel online komen, aangezien ik het niet red om in een week tijd 21 artikelen te schrijven. Door mijn vakantie zal ik op reacties wat minder snel reageren, maar uiteraard lees ik ze allemaal. Mocht je nog leuke tips hebben voor dingen die ik in Italië gezien moet hebben, laat het dan zeker even achter.

Heb jij nog vakantieplannen deze zomer?

liefs

Follow

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge