KRUIDVAT SUPER LASH SERUM (EERSTE 4 WEKEN)

Een serum dat zorgt voor zichtbaar langere, vollere en sterke wimpers, wie wil dat nu niet? Kruidvat kwam onlangs met zo’n serum. Uiteraard was ik erg nieuwsgierig of mijn wimpers inderdaad langer en voller zouden zijn en de afgelopen vier weken heb ik dit serum dan ook dagelijks aangebracht op mijn wimpers. Voor optimaal resultaat wordt geadviseerd dit  product 16 weken dagelijks te gebruiken. Vandaag alvast een update over hoe dit product me bevalt en of ik al resultaat zie. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het serum bevat een actief bestanddeel dat de wimperlengte verbetert. Daarnaast is het verrijkt met hyaluronzuur dat de wimpers hydrateert en het oppervlak gladder maakt. De toegevoegde provitamine B5 dringt door tot in de haarvezels, verbetert de structuur en zorgt ervoor dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden.

Geadviseerd wordt om dit serum 16 weken lang dagelijks aan te brengen voor het slapen gaan, voor optimaal resultaat. Na deze 16 weken wordt geadviseerd dit serum  3 tot 4 maal per week te blijven gebruiken. Het serum lijkt op een eyeliner en is transparant. Het heeft een dun kwastje, waarmee je het serum op een gereinigd oog langs de bovenlijn van de wimpers aanbrengt. Daarnaast bevat deze verpakking voldoende serum om het serum 6 maanden lang elke dag te gebruiken.

Het serum is nu onderdeel van mijn avondroutine, waardoor ik het niet zo snel vergeet. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik in totaal in de vier weken dat ik het serum nu gebruik denk ik zo’n drie keer heb overgeslagen.

Voor


Na


Na

Zo’n ruime vier weken gebruik ik dit serum nu en ik zie zeker verschil. Mijn wimpers voelen inderdaad steviger aan en zijn daarnaast veel langer dan ze eerst waren. Ik zag na twee weken al verschil en nu na vier weken zijn ze nog langer geworden. Ik ben dan ook benieuwd wat het uiteindelijke resultaat na 16 weken zal zijn. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte, maar voor nu ben ik erg enthousiast. Dit product is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 9,99, wat ik echt heel goedkoop vind voor zo’n fantastisch product.

Heb jij al ervaring met dit wimperserum van Kruidvat?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge