Kortingsbak Kruidvat

Het is weer mijn favoriete tijd van het jaar. De nieuwe collectie komt in de schappen en de oude collectie verdwijnt met flink wat korting in de kortingsbak. In ben in Breda in 2 vestigingen geweest en heb twee oogschaduws meegenomen die ik in dit artikel swatch. Ik had wat meer gehoopt te vinden, maar uiteindelijk ben ik nog erg blij met mijn aankoopjes. Benieuwd wat ik gescoord heb? Lees dan even verder.

Als eerste kocht ik een hele mooie paarse oogschaduw van Essence. In de verpakking lijkt het een hele mooie donkerpaarse kleur, maar zoals je op de swatches kunt zien is de kleur in werkelijkheid een stuk lichter. Dit maakt niet uit aangezien ik de lichte kleur ook echt prachtig vind. Dit is de kleur 64 Greyhound. De kleur bevat veel shimmers waardoor het een mooie glans geeft als je het aanbrengt. Ik heb voor deze oogschaduw maar €0,50 betaald wat helemaal niet veel is.

Verder kocht ik ook nog een donkergroene oogschaduw. De oogschaduw is van Catrice en heet 600 Blackwood Forest. Deze is echt diepgroen en ik kan niet wachten totdat ik hiermee een look kan maken. Ook deze oogschaduw bevat veel glitters die je subtiel terug ziet in de swatches. De kleur is zo donker dat het bijna geen groen meer is, maar juist op zwart lijkt. Dat vind ik het mooie van deze oogschaduw. Ik kocht deze oogschaduw voor maar €1,00.

Al met al ben ik best goed geslaagd in de kortingsbak. Ik heb een aantal mooie kleurtjes kunnen bemachtigen voor bijna niks. Hebben jullie al gekeken in de kortingsbak bij de Kruidvat en nog iets leuks gevonden? 

~Liefs Sandra

6 thoughts on “Kortingsbak Kruidvat

  1. Wauw wat een mooie aankopen, bij mij zijn de bakken er wel maar alleen de recente dure producten worden erin gegooid. of het is heel erg verrot. -.- Liefs, Savannah
    PS: doe je mee met mijn winactie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge