INSPIRATION: Kerstjurkjes

c600x614

Ondanks dat sinterklaasavond nog moet komen begin ik al in de kerststemming te komen door alle kerstliedjes op de radio. Wat ik aan zal trekken is voor mij vaak het grootste dilemma nog voordat kerst überhaupt begonnen is. Ik zette een aantal mooie kerstjurkjes voor je op een rijtje. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gouden Josh V Jurk – € 109,99 Wat een pareltje is dat om te zien zeg. Goud en glimmend vind ik toch vaak wel typerend voor kerst en de vormen die dit jurkje heeft zijn echt prachtig. Ik vind het wel jammer dat hij zo diep is uitgesneden, maar daar kan je altijd wel wat voor bedenken.

H&M Short Black Dress – € 39,99 De tweede jurk is een wat korter model dat wat wijder uitloopt. De bovenkant is semi-transparant, waardoor je wel wat ziet, maar het niet te bloot wordt.

H&M Red Dress – € 39,99 De combinatie van de gaatjes in de stof en de diverse lijnen die in de jurk zitten vind ik erg leuk. Het is een wat stoerdere jurk, maar toch ook erg vrouwelijk. Ik vind het leuk!

Little Black Dress Forever 21 € 19,99 Deze jurk lijkt best veel op de H&M variant alleen is dit dan de strakke versie en heeft dit bovenstukje wat meer afgeronde vormen. Een combinatie van deze bovenkant en de onderkant van de andere jurk zou perfect zijn!

Simple & Grey Forever 21 € 20,00 Het nadeel van kerstjurkjes vind ik altijd dat je ze niet snel meer draagt doordat ze vaak wat meer uitgesproken zijn dan de ‘dagelijkse’ jurkjes. Dit jurkje is redelijk basic, maar afhankelijk hoe je het combineert kan je er toch een hele feestelijke outfit van maken.

Kanten Jurk Supertrash € 149,00 Kanten jurkjes kunnen ook heel classy zijn en ik denk dat dit er een goed voorbeeld van is. Het jurkje heeft lange mouwen is hoog gesloten, maar dat kant maakt het toch ook heel vrouwelijk en sexy.

Ik heb het in dit artikel alleen gehad over kerstjurkjes, maar uiteraard zijn er ook andere leuke feestelijke outfits die je kunt dragen. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jij denkt te gaan dragen met kerst. Ga je voor een jurkje of toch voor wat anders?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge