INSPIRATIE: RECEPTEN NOG UITPROBEREN

Dat ik dol ben op lekker eten is waarschijnlijk inmiddels wel bekend. Als ik een recept tegenkom dat me lekker lijkt sla ik het altijd op, voor wanneer ik zin heb om wat nieuws uit te proberen. Benieuwd naar de gerechten die ik graag nog een keer wil uitproberen? Of heb je even geen inspiratie voor het avondeten? Lees dan even verder voor een aantal heerlijke gerechten.

Zelf doe ik altijd boodschappen bij de Albert Heijn, simpelweg omdat deze winkel een paar straten verder zit. Per toeval kwam ik een aantal lekkere recepten tegen in de Albert Heijn app en zag ik dat je ze ook nog eens op kan slaan, zodat je ze altijd terug kan vinden. Bij de recepten staat o.a. de bereidingstijd, de voedingswaarden en de ingrediënten. Bij de ingrediënten kan je het aantal personen aanpassen en dan wordt de ingrediëntenlijst automatisch aangepast. Zelf ben ik altijd aan het klungelen met het omrekenen van recepten, dus dat is ideaal! Dit artikel is overigens niet gesponsord, ik ben zelf gewoon erg enthousiast over de app en de recepten die daarop te vinden zijn.

Dan nu de recepten die ik graag nog een keer wil uitproberen:

Lentestamp van spinazie en gerookte kip / Romige truffelrisotto met een zachtgekookt eitje / Roerbakbolognese met kip / Kip Teriyaki met paprika

Penne met zalm en romige spinazie / Preistamppot met rauwe ham en eiSpinaziestamppot met kip / Romige tagliatelle met bladspinazie en roquefort

Ondanks dat ik niet zo van aardappels houd zitten er toch best wel veel gerechten bij met aardappel. Toch zijn het niet de meest standaard gerechten en ik ben dan ook erg benieuwd hoe alles zal smaken. Ik kan niet wachten om deze recepten uit te proberen!

Probeer jij regelmatig nieuwe recepten? Welk van deze recepten zou jij willen uitproberen?

 

liefs

Follow

One thought on “INSPIRATIE: RECEPTEN NOG UITPROBEREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge