INSPIRATIE: PRACHTIGE TEKENINGEN DRAWBERRYART

drawberryart

Onderlaatst kwam ik een account tegen op Instagram waar ik werkelijk met open mond naar heb zitten kijken. Het account is van Tessa de Vries, 17 jaar, die echt de meest prachtige tekeningen maakt. Als je zou zeggen dat het foto’s waren dan zou ik het ook geloven! Wat een talent zeg! Ik wilde het graag met jullie delen. Enjoy!

collage tekeningen

collage 2

collage 3

Het account waar ik het over heb ik Drawberryart. Een aantal van Tessa’s creaties wilde ik graag met jullie delen, maar er staan zoveel prachtige tekeningen op dat het ook zeker de moeite waard is om zelf even een kijkje te nemen!

Heb ik ook maar één woord gelogen? Wat een talent zeg!

 

liefs

Follow

3 thoughts on “INSPIRATIE: PRACHTIGE TEKENINGEN DRAWBERRYART

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge