I Heart Makeup Naked Chocolate Palette

i heart make up naked palette

Een chocoladereep kan ik al niet weerstaan, laat staan een palette dat eruit ziet als een chocoladereep! Sint stopte deze witte chocolade variant in mijn schoen. Ik was toen al aangenaam verrast en dat veranderde niet toen ik hem swatchte, alleen in goede zin dan. Benieuwd? Lees dan even verder.

naked chocolate palette

Van dit palette zijn er drie varianten verkrijgbaar: wit, melk en puur. Persoonlijk vind ik de witte variant veruit de mooiste. Dit palette is een dupe van het Too Faced Chocolate Palette, dat ook nog echt naar chocolade ruikt, wat deze overigens niet doet. Het palette bevat zowel matte als glanzende kleuren. De kleuren die hierin zitten zijn perfect voor een zachte look voor overdag, maar kun je hem ook zeker gebruiken voor een wat zwaardere look als je een avondje uit gaat.

Aviary Photo_130952923814466608

De naam van het palette verraad al een beetje de kleuren die je kunt verwachten. Het zijn voornamelijk warme bruine tinten. Beide highlighters hebben ze wat groter gemaakt, wat heel handig is aangezien die altijd redelijk hard gaan. De oogschaduws zelf zijn stevig en toch romig.

Aviary Photo_130952924082716282

swatches naked chocolate 2

De bovenste rij bevat 5 wat lichtere kleuren: Smoothly, Divine, Mocha Lover, Dipped & Choc-fest. Vooral de drie middelste keuren zijn prachtig! En de pigmentatie is prima toch?

swatches naked chocolate

De middelste rij bevat de meeste kleuren: Adorable, Buttons, Frosted Choc,Delight, Sweet Shop & Suger. Dit zijn de wat donkerdere kleuren die me echt aan chocolade doen denken.

swatches naked chocolate 3

Op de laatste rij zitten grotendeels matte kleuren, maar kijk die prachtige highlighter en goude oogschaduw? Je ziet van links naar rechts: Double Dip, Tob-le-rone, Wonka, Milky & Way.

Kijk hoe mooi en goed gepigmenteerd de kleuren zijn! Je merkt wel dat de glanzende oogschaduws beter gepigmenteerd zijn dan de matte, maar je kunt ze ook gemakkelijk opbouwen een laagje oogschaduwbasis doet ook wonderen.

Aviary Photo_130952924372039946

Ik ben echt verrast! Het palette is wat betreft pigmentatie best wel goed, bevat veel verschillende tinten en ziet er ook nog eens leuk uit. Het is een palette met basics die iedereen wel in zijn stash nodig heeft. Hoe leuk is het om zo’n palette cadeau te geven aan iemand? Dit palette is o.a. verkrijgbaar in een aantal Kruidvat filialen voor € 7,99

 

liefs

Follow

One thought on “I Heart Makeup Naked Chocolate Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge