Hoe breng je je blog onder de aandacht? SPAM YOUR BLOG!

    Als kleine blog weet ik hoe lastig het is om bezoekers te krijgen. De laatste tijd krijg ik met mijn blog steeds wat meer bezoekers. Alsnog is het helemaal niks vergeleken met de grote beautybloggen. Natuurlijk zou ik dat ook graag willen, maar ik ben vooral heel erg blij met de bezoekers die mijn blog wel lezen. Ik zie ook steeds vaker bezoekers terug komen en dat is het leukste. Lees even verder hoe jij je blog het beste onder de aandacht kan brengen.
Hoe breng je je blog nou eigenlijk onder de aandacht?

Als eerste is het belangrijk dat je regelmatig wat op je blog plaatst. Ik weet dat dat bij mij ook niet altijd zo is, maar ik doe mijn best. Misschien is jullie al opgevallen dat ik deze week al elke dag een artikel online gezet heb. Dit is ook mijn bedoeling, ik ben van plan om elke dag een artikel online te zetten behalve op zondag. Hierdoor zullen mensen terug komen op jouw blog om een nieuw artikel te lezen.

Als tweede is het belangrijk dat de kwaliteit van je artikelen en foto’s goed zijn. Als je bijvoorbeeld geen foto’s van het resultaat van een product neer zet kun je nog zo positief zijn over een product, maar lezers willen toch graag zelf altijd het effect zien.

Verder kan je op andere blogs reageren. LET OP! Dit betekent niet dat je je blog moet spammen in een artikel. Persoonlijk vind ik het altijd erg vervelend als ik reactie krijg op mijn artikel waar bijvoorbeeld in staat: Wat leuk, maar neem ook even een kijkje op… of Ziet er goed uit, momenteel staat er trouwens een winactie online op …. Vaak verwijder ik zulke reacties. Lees het artikel van die andere blog en zet er een leuke reactie onder. Als mensen zelf een reactie schrijven kijken ze vaak toch automatisch naar de andere reacties en dan is de kans groot dat ze ook even op een andere blog kijken.

Maar nu het gedeelte waar jullie natuurlijk voor gekomen zijn. Omdat ik andere kleine bloggers ook graag de kans wil geven om wat meer bezoekers te krijgen, mogen jullie (voor deze ene keer) in de reacties jullie blog promoten. Zet er bijvoorbeeld neer waarover je blog gaat 🙂

Ik zou het wel erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (Voor degene die dat nog niet zijn) Dit kun je het makkelijkste doen door op het eiffeltorentje te klikken aan de rechter kant 🙂~Liefs Sandra

8 thoughts on “Hoe breng je je blog onder de aandacht? SPAM YOUR BLOG!

 1. Fijne tips die heel handig zijn 🙂 Ik blog zelf nog maar 2 maanden maar ik heb de passie al helemaal te pakken! mijn blog vind je via deze link: http://www.beyoutifool.wordpress.com
  Zoals de naam al doet vermoeden, blog ik voornamelijk over beauty.. maar ik neem dat begrijp iets ruimer. Omdat het een persoonlijk blog is en iets is voor mijn plezier, blog ik over alles waar ik beauty inzie. Dat kan dan bv ook een leuke foto zijn of zo 🙂
  Neem gerust een kijkje

  Liefs,
  Jana

 2. Handige tips, heel leuk dat je dit onder de aandacht brengt!
  Ik heb zelf een blog over nagellak en nailarts, soms ook fashion en interieur; eigenlijk van alles wat wils: http://www.jewelyz.wordpress.com
  Neem gerust eens een kijkje, als je een berichtje achterlaat dan kijk ik ook altijd even bij jou blog!
  Ik volg je nu ook via Bloglovin 😉

 3. Zinvolle tips Sandra. Tnx!

  Heartpicked is een verzamelblog over alles wat ons interesseert, opvalt, bezighoudt, shockeert en inspireert. Everything we heart: eten, gadgets, stedentrips, design, fashion, interieur, lifestyle en meer. Een kijk op moois vanuit ons eigen perspectief Ons? Petra (29) en Noor (24).

  Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!

 4. leuke artikel! en ook een hele leuke actie van jou!
  ik googlede naar tips om mijn blog onder de aandacht te brengen en kwam jou blog tegen. erg leuk.

  Op mijn blog geef ik budget tips voor onder andere: huishoudbudget,Sparen, DIY, Fashion en Lifestyle.
  Neem een kijkje op http://www.onabudget.nl
  ook te volgen via bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge