H&M PUSH UP SPORT BH

Om met de deur in huis te vallen, een grote cupmaat heb ik niet. Een kleine B om precies te zijn. Hierdoor lijk ik met een ‘normale’ sportbh al gauw zo plat als een dubbeltje, waar ik me niet prettig bij voel. Ik droeg dan ook altijd tijdens het sporten een ‘normale’ strapless bh met daaroverheen een sportbh, zodat ik alsnog de ondersteuning had die bij het sporten nodig is en niet alles zichtbaar was voor anderen. Ik was eraan gewend, maar het was niet ideaal en zat niet altijd even lekker. Ik was dan ook gelijk verkocht toen ik de push up sport bh van H&M tegen kwam in de winkel. Ik nam de zwarte variant mee. Benieuwd? Lees dan even verder.

Zelf koos ik voor de zwarte variant, aangezien deze het makkelijkste te combineren is met mijn andere felgekleurde sportkleding. Daarnaast vind ik het patroontje dat deze sport bh heeft prachtig! Deze sport bh heeft een stevige elastische band en ondersteund alles goed door de verstevigingen die het bevat. Daarnaast wordt het geheel licht gelift door de padded cups, maar biedt het alsnog voldoende ondersteuning. De achterkant heeft kruislingse bandjes en de bh is gemakkelijk te sluiten met de dubbele haak- en-oogsluiting.

Dit is wat mij betreft de beste aankoop die ik sinds tijden heb gedaan. De bh zit erg comfortabel, velen malen beter dan hetgeen wat ik droeg, ziet er prachtig uit en zorgt ervoor dat ik me zelfverzekerd voel tijdens het sporten. Daarnaast is deze sport bh gemaakt van sneldrogende stof en biedt hij, ondanks de padded cups, meer dan voldoende ondersteuning. Ik ben helemaal fan van deze sport bh en zal er binnenkort zeker nog een paar aanschaffen. Deze push up sport bh van H&M is zowel online als in de winkel verkrijgbaar voor € 24,99.

Wat voor bh draag jij het liefste tijdens het sporten?
 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge