H&M ELASTIEK MET HAARCLIP

haarclip h&m

Met alle trends en hypes loop ik vaak ver achter. Op het moment dat het allang niet meer ‘in’ is kom ik er nog eens mee. En tja, dit keer was het niet anders. Ik kocht bij de H&M een haarelastiek dat je kan verbergen met de glimmende clip die die eraan vast zit. Ik vind het er erg leuk uitzien en heb gelijk ook een ander kleurtje gekocht. Benieuwd? Lees dan even verder.

haarelastiek

Deze clips zijn al een tijdje te koop, maar ik kocht ze niet omdat ik vrijwel nooit een staart droeg en ik was bang dat mijn dikke haar niet in die clip zou passen. Ik kwam ze toevallig tegen bij de H&M en besloot gelijk twee varianten mee te nemen, omdat ze toch niet zo duur waren. Ik nam een gouden en een roségouden variant mee en ik vind ze prachtig! Wel doe ik altijd eerst een normaal elastiekje in mijn haar om vervolgens het elastiekje met het clipje eroverheen te doen. Mijn haar is best wel zwaar en anders is binnen no-time mijn staart uitgezakt en het elastiekje uitgelubberd. Hoe gaaf ziet het eruit? Love it!

H&M clip

Het glimmende haarsierraad vind ik echt wat toevoegen aan je outfit en er zoveel leuker uitzien dan een elastiekje. En ja, zelfs mijn dikke haar past erin. Deze haarclips kocht ik bij de H&M voor € 3,99 per stuk.

Draag jij weleens wat anders in je haar dan alleen een haarelastiekje?

 

liefs

Follow

One thought on “H&M ELASTIEK MET HAARCLIP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge