HERINNERINGEN VASTLEGGEN OP EEN SCHOOLPLAAT

Van foto’s moest ik vroeger niets hebben en als ik dan wel op de foto ging had ik altijd wat op de foto aan te merken. Eigenlijk heel zonde, want hierdoor heb ik vrijwel nooit mooie herinneringen vastgelegd en ben je stiekem ook al snel veel leuke dingen vergeten. De laatste tijd begin ik foto’s dan ook echt te waarderen en besef ik me dat het gaat om het vastleggen van het moment en niet om hoe perfect je erop staat. Ik kreeg de mogelijkheid om één van de eerste mooie momenten samen met mijn vriend, een vakantie naar Portugal, te laten afdrukken op een schoolplaat. Benieuwd? Lees dan even verder.

Bij een schoolplaat moet ik al snel denken aan die grote oude gele wereldkaart die, zoals de naam al zegt, op school altijd in het aardrijkskunde lokaal hing. Fotocadeau.nl heeft die herinnering in een modern jasje weten te steken en in combinatie met jouw eigen persoonlijke herinnering maakt dat het dé perfecte eyecatcher is voor aan je muur.

Hoe leuk is het trouwens om jouw leukste herinneringen aan bijvoorbeeld een familielid of vriendin cadeau te doen door middel van een fotogeschenk?

Het bestellen van de schoolplaat ging heel gemakkelijk. Je begint allereerst met het uploaden van je foto. Ik heb lang getwijfeld welke foto ik wilde gebruiken en koos uiteindelijk voor een foto met veel kleur, mooi helder licht, leuke herinneringen en een foto die steeds opnieuw weer een lach op mijn gezicht tovert. Vervolgens kies je de afdrukstand, de grootte en of je de poster afgewerkt wil hebben met platte of met ronde latten. Zelf koos ik voor het formaat 120x90cm in combinatie met platte latten. Je kunt er zelfs nog tekst bij plaatsen mocht je dat leuk vinden.


Bij de tweede stap kun je nog kiezen voor extra opties. Die bestaan allereerst uit een professionele foto controle, waardoor je verzekerd bent dat je foto ook in het groot mooi uitkomt en van voldoende kwaliteit is. Vervolgens kun je kiezen voor diverse bewerkingsopties zoals zwart-wit, sepia of een collage van diverse foto’s. Daarna is het bestellen en afwachten maar.

Binnen een paar dagen had ik mijn textielposter al binnen en zat hij enorm goed verpakt in zowel een koker als bubbeltjesfolie.

Ik moet toegeven dat ik in eerste instantie een beetje schrok van het formaat. Groot had ik hem zeker wel verwacht, maar zo groot niet. Ook dom van mezelf, ik ben gewoon niet zo goed met maten en moet zulk soort dingen altijd eerst opmeten, maar desondanks was ik er gelijk onwijs blij mee. Wat een prachtige heldere poster en wat komen de kleuren mooi uit zeg! Het doek is stevig en de afwerking is mooi, ik heb nergens iets op aan te merken. Voor de foto’s heb ik de schoolplaat bij mijn ouders in de woonkamer gehangen. Door hun wat klassiekere inrichting komt de poster niet volledig tot zijn recht. Zelf ben ik hard bezig met het zoeken van een eigen huis en ik kan dan ook niet wachten om dit pronkstuk een mooi plekje te geven in mijn eigen huisje.

Zoals je wel kunt merken ben ik erg enthousiast over deze schoolplaat van fotocadeau.nl, de kleuren zijn prachtig, de foto is helder en scherp, kortom een kwalitatief goed product wat ook nog eens snel geleverd is met daarbij een goede service. Deze schoolplaat met formaat 120x90cm kost € 143,95, maar de prijzen beginnen al vanaf € 35,95 voor een formaat van 30x30cm. Mocht deze schoolplaat ondanks het prachtige resultaat niet helemaal jouw stijl zijn, een foto op plexiglas, hout, aluminium of canvas behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Momenteel geldt er een stapelkorting actie waarbij je  20% korting krijgt bij 1 artikel, 30% bij 2 artikelen en 35% bij 3 artikelen of meer. 

Welke foto zou jij laten afdrukken op een schoolplaat?  

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge