HEMA SHAVING GEL FOR A SMOOTH SKIN

shaving gel hema

Scheergel is een product dat ik nog niet zo heel lang gebruik. Jarenlang heb ik mijn scheermesje gebruik zonder dat te combineren met scheergel, totdat ik last kreeg van irritatie. Ik kwam bij de Hema een goedkopere variant tegen dan de scheergel die ik gebruikte en probeerde hem uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

De scheergel is verpakt in een matte roze flacon met een witte en blauwe opdruk en een witte dop. De scheergel is geschikt voor de gevoelige huid, de benen, de oksels en de bikinilijn. Deze scheergel zou het scheren gemakkelijker moeten maken, de huid zou gladder aan moeten voelen en het zou scheerbultjes moeten voorkomen.

shaving gel

Het product is gemakkelijk te doseren en komt uit de flacon als een lichtblauwe gel. Als je de gel uitsmeert op een natte huid begin hij te schuimen en ontstaat er een zacht schuim dat heerlijk subtiel fris en een beetje zoet ruikt. Uit een heel klein drupje gel ontstaat veel schuim, hier moet je wel even op letten, want anders gebruik je al snel veel teveel product en dat is zonde. Deze gel zorgt ervoor dat mijn huid heerlijk glad en zacht aanvoelt na het scheren. Bij mijn bikinilijn heb ik al snel last van irritatie en dat was na het gebruik van deze gel helaas ook het geval, maar daar heb ik met andere duurdere scheergels ook last van. Het scheren ging door deze scheergel een stuk gemakkelijker dan enkel met een mesje.

shaving gel hema

Ik ben erg te spreken over deze Shaving Gel van de Hema. Hij zorgt ervoor dat je huid heerlijk glad en zacht aanvoelt na het scheren en vergemakkelijkt het scheren ook doordat het mesje nog beter over je huid heen kan glijden. Een prima sheergel dus. Deze scheergel is verkrijgbaar bij de Hema voor € 2,50.

Gebruik jij een product tijdens het scheren of enkel een scheermesje?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “HEMA SHAVING GEL FOR A SMOOTH SKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge