Happy New Year!

Inmiddels knalt het hier alweer een paar weekjes. Al waren de echte dreunen pas vannacht. Oudjaarsdag is weer aangebroken. Deze dag gaat vandaag voor mij gepaard met veel oliebollen eten en jammer genoeg ook veel leren voor mijn tentamenweek. Vanavond ga ik eerst gezellig even gezellig met mijn vriend thuis zitten waar mijn ouders en oma ook zijn. Mijn broertje lijkt van de aardbodem verdwenen en is al heel de dag druk in de weer om al zijn vuurwerk op te krijgen. Daarna ga we naar de woonplaats van mijn vriend (maar een paar kilometer verder) waar we de avond verder vieren met vrienden. Het vuurwerk vind ik ook altijd heel erg mooi, al hoeft het voor mij niet zo hard te knallen. Natuurlijk zal ik komende week nog even een artikel plaatsen met mijn outfit. Dit kan wel iets verlaat worden aangezien ik nog een aantal andere artikelen moet maken.

Iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling en een gezond 2013!
Wat gaan jullie doen vanavond?
~Liefs Sandra2 thoughts on “Happy New Year!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge