HAPPY NEW HAIR!

new hair

Vroeger had ik een hekel aan de kapper, omdat ze nooit luisterden naar wat ik wilde. Ik ga nog steeds niet elke zes weken naar de kapper, maar eens in de zoveel tijd ben ik opeens klaar met mijn lange haren en laat ik er een stuk vanaf knippen. Mijn schoonzusje is aan het leren voor kapster en ik vroeg haar om haren goed onderhanden te nemen. Benieuwd? Lees dan even verder.

haar

Mijn haar was best lang geworden en er zat echt geen model meer in. Staarten zakten af tijdens het hardlopen en volume kreeg ik er met geen mogelijkheid in. Ik vroeg mijn schoonzusje dan ook om er zo’n 10 cm af te knippen, er flink wat laagjes in aan te brengen en om de zijkanten op kaakhoogte te knippen. Ook de onderkant heeft ze wat uitgedund zodat het geheel allemaal net wat lichter en luchtiger is. We waren eigenlijk ook nog van plan om Baleage in mijn haar aan te brengen/te verven, maar aangezien ik zondag al op vakantie ga en veel in het zwembad en in de zon zal zitten hebben we dat even uitgesteld tot na de vakantie.

Ik ben er echt heel blij mee. Mijn haar is een stuk lichter, je kunt er veel meer mee en ziet er ook nog eens veel gezonder uit. Mijn schoonzusje zit trouwens al in haar derde jaar dus kan geweldig knippen. Het is serieus de eerste kapster die mijn haar daadwerkelijk zo knipt als dat ik aangeef.

Hoe regelmatig ga jij naar de kapper? Verander jij je kapsel dan gelijk drastisch of laat je het gewoon wat bijknippen?

 

liefs

Follow

One thought on “HAPPY NEW HAIR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge