HAARROUTINE

Aviary Photo_131060674011750468

Toen ik afgelopen week mijn haar stond in te soppen kwam ik op een idee voor een nieuw artikel. Het leek me leuk om te laten zien hoe ik mijn haar verzorg en welke producten ik daarbij gebruik. Ik ben iemand die het liefst zo min mogelijk aan mijn haar wil doen gedurende de week en mijn haarroutine is dan ook niet heel erg uitgebreid, maar het is wel iets wat voor mij werkt. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_131060674687414369

Mijn haren probeer ik een stuk minder te wassen. Ik was mijn haar nu 1 à 2 keer in de week. Er is niet één specifieke shampoo die ik altijd gebruik. Ik pak vaak gewoon degene die mijn moeder gekocht heeft. Dit is vaak de Diamond Gloss Care shampoo van Nivea. Zolang mijn haar maar lekker ruikt, schoon wordt en de shampoo maar goed schuimt vind ik het al snel goed. Qua conditioner is dit precies hetzelfde. Momenteel gebruik ik de Full Hair 5 Keratine Primer conditioner van Syoss. Ik koop vaak gewoon wat in de aanbieding is en de ene keer bevalt het product dan ook beter dan de andere keer. Deze conditioner maakt mijn haar zacht, laat het er gezond uitzien en ruikt lekker, helemaal prima dus.

Aviary Photo_131060674871456785

Na het douchen wikkel ik mijn haar in de handdoek als een tulband op mijn hoofd. Hier laat ik het inzitten totdat het handdoek droog is. Daarna spray ik er een anti-klit spray in van Schwarzkopf die ik als klein meisje al gebruikte. Vervolgens borstel ik het voorzichtig uit en laat ik het door de lucht drogen. Alleen als ik echt geen tijd heb en ik het droog wil hebben föhn ik het, maar 9 van de 10 keer ga ik gewoon de deur uit met nat haar.

Als laatste, en dit is echt mijn geheim voor gezond uitziend haar, haarolie. En dan nog één haarolie in het specifiek, Orofluido. Ik ben echt dol op die haarolie en dat is het haarproduct waar ik echt niet zonder kan. Ik heb ook diverse varianten van andere merken geprobeerd, maar die kunnen lang niet tippen aan de haarolie van Orofluido. Dit laat je haar echt prachtig glanzen, laat het heerlijk zacht aanvoelen en de geur van dit product is echt geweldig!

En om eerlijk te zijn hoef ik dan de rest van de dagen niet zoveel meer aan mijn haar te doen totdat ik het weer ga wassen. Ik haal mijn handen ’s ochtends door mijn haar heen en dan zit het weer goed. Ik moet het echt niet elke dag gaan borstelen want dan gaat het pluizen als een malle.

Aviary Photo_131060675055713338

Als het nog geen tijd is om mijn haren te wassen, maar als het wel vettig begint te worden gebruik ik graag een droogshampoo. Deze van Andrelon is nog steeds mijn favoriet. Hij ruikt lekker en doet gewoon goed zijn werk.

Aviary Photo_131060674011750468

Nu ik het zo op een rijtje heb gezet gebruik ik echt niet zoveel producten, maar dit is wat ik in de loop der jaren ben blijven gebruiken en voor mijn haar werkt dit prima. Wel ben ik altijd benieuwd naar nieuwe producten die mijn haar er mooier uit laten zien.

Welk haarproduct kan jij aanraden?

 

liefs

Follow

One thought on “HAARROUTINE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge