GSMBATTERIJ.NL – KINGSTON 16 GB SD KAART

Kingston 16 GB geheugenkaart

De geheugenkaart die ik altijd gebruikte in mijn camera om foto’s mee te maken was nog steeds dezelfde die ik standaard bij mijn camera kreeg. Deze begon qua grootte echt te klein te worden. Ik kreeg van Gsmbatterij een grotere, 16 GB, SD kaart die qua klasse wel iets lager is dan mijn ‘standaard’ SD kaartje. Inmiddels heb ik hem al een tijdje in mijn camera zitten en gebruik ik niks anders meer. Benieuwd? Lees dan even verder.

De geheugenkaart werd netjes verstuurd in een envelop met bubbeltjes plastic en was al snel binnen. Ik ging er vanuit dat hij dezelfde klasse had als het geheugenkaartje dat ik al had, maar toen ik wat beter keek zag ik dat dit geheugenkaartje een klasse 4 is. Dit zou betekenen dat hij wat langzamer zou zijn dan mijn andere SD kaart, maar tijdens het maken van inmiddels al honderden foto’s is me dat helemaal niet opgevallen. Ik merk geen verschil ten opzichte van mijn andere SD kaart met een klasse 4. De SD kaart werkt prima en ik heb er dan ook al veel mooie foto’s mee gemaakt. De grotere geheugenruimte vind ik wel echt een pluspunt. Nu hoef ik niet eerst meer foto’s te verwijderen voordat ik weer nieuwe kan maken.

Deze en andere geheugenkaarten kun je in diverse klasses en groottes bestellen in de webshop van Gsmbatterij. Het SD kaartje dat ik momenteel gebruik is verkrijgbaar voor € 18,95.

Welk geheugenkaartje gebruik jij?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge