Goals January 2016

goals january 2016

Goede voornemens zijn van die dingen die ik aan het begin van het jaar altijd bedenk, maar die ik na zo’n twee weken alweer vergeten ben. Toch zijn er altijd dingen waar ik op wil letten of die ik wil verbeteren. Ik zag afgelopen jaar bij Teske dat ze elke maand een aantal doelen voor zichzelf stelde en daar aan het eind van de maand op terugkeek. Zo ben je bewuster van je doelen en is de kans dat je die doelen ook daadwerkelijk behaalt veel groter. Benieuwd naar mijn doelen voor de maand januari? Lees dan even verder.

Goals van januari

Minimaal 1x per week hardlopen – Hardlopen is iets wat ik erg graag doe. Het zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg kan maken en dat ik me happy voel. Nu ik het momenteel druk heb met werken, school en sandrarosa.nl wil het er nog wel eens bij inschieten. In januari wil ik er minimaal 1x in de week tijd voor maken.

Mijn herkansing halen – In de afgelopen 2 jaar heb ik nog nooit herkansingen gehad. Afgelopen blok was de stof enorm veel, doordat ik de stof van twee blokken in één moest doen, waardoor ik uiteindelijk 1 van de 6 tentamens niet heb gehaald. In januari heb ik mijn herkansing en hoop ik hem wel te halen.

2 boeken uitlezen – Ik merk dat ik het lastig vind om tijd voor mezelf vrij te maken en om even mijn rust te nemen. In januari wil ik dan ook mijn verstofte e-reader weer uit de kast halen en heerlijk een aantal boeken uitlezen.

Beter vooruit plannen – Enthousiast maak ik altijd enorme planningen waar ik me vervolgens weer niet aan kan houden. Ik wil betere en haalbare planningen maken, me er vervolgens ook aan houden waardoor ik alles op tijd klaar heb en niet op het laatste moment hoef te stressen omdat ik dingen niet denk te gaan halen.

Minimaal 1x tijd vrijmaken voor een uitstapje – Ik wil meer genieten en daarom tijd vrijmaken om leuke dingen te gaan doen met mijn vriend. Uitstapjes zijn altijd een perfecte manier om tijd samen door te brengen.

3 films kijken – Films vind ik altijd erg leuk om te kijken, maar ook daar neem ik de tijd niet echt voor. In januari wil ik minimaal 3 films kijken. Iemand nog goede tips? Heb Netflix dus het zou wel fijn zijn als ik hem daar kan vinden haha.

Dit waren mijn doelen voor januari 2016 alweer. Het zijn er best wel een aantal, maar ik denk dat ze wel te halen moeten zijn. Uiteraard kom ik hier aan het eind van de maand op terug en dan stel ik weer nieuwe doelen voor mezelf.

Heb jij nog goede voornemens / doelen voor jezelf gesteld?

 

liefs

Follow

One thought on “Goals January 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge