Gliss Kur Total Repair 19 anti-klit spray

Ik gebruik dit product al een paar jaar en ben er erg tevreden over. Aangezien ik alweer een flacon leeg heb leek het mij wel tijd om hier een review om te schrijven. Het zorgt voor een mooie glans, klitten uit je haar krijg je er veel makkelijker uit en mijn haar pluist niet meer. Ik heb het over de anti-klit spray van Schwarzkopf/Gliss Kur. (Total Repair 19)


Ik heb altijd al best wel lang haar gehad. (tot halverwege mijn borst) Ook zit er best veel slag in mijn haar waardoor er erg snel klitten in komen. En als ik dan ook nog eens mijn haren föhn omdat ik ongeduldig ben en mijn haar niet door de lucht op laat drogen dan ziet mijn haar er niet mooi meer uit. Het wordt dof en gaat pluizen. De klitten waren helemaal een ramp want ik was altijd echt lang bezig om alles eruit te borstelen. Hier wilde ik vanaf en besloot de anti-klit spray van Schwarzkopf te kopen. Ik gebruikte gewoon dezelfde producten als eerst maar voordat ik ging föhnen sprayde ik een beetje op mijn (handdoek droge) haar en borstelde het door. Het viel me gelijk al op dat het doorborstelen veel makkelijker ging dan eerst. Ik kon zonder veel moeite alle klitten uit mijn haren halen dus ik was al helemaal enthousiast. En dat werd ik alleen maar meer toen ik het resultaat zag nadat ik mijn haren droog geföhnd had. Het pluiste bijna niet meer, alleen een heel klein beetje in de puntjes nog. Maar toe ik op mijn puntjes nog een keer sprayde was alles verdwenen. En sindsdien gebruik ik dit product bijna dagelijks. Het geeft een mooie verzorgde glans aan je haar, het zorgt ervoor dat je haar minder gaat klitten en het pluist een stuk minder ook ruikt het echt heel lekker. Ik ben dus laaiend enthousiast over dit product, gebruik het inmiddels alweer een paar jaar en heb al aardig veel flessen leeggemaakt.

Ik zou dit product dus zeker aanraden. Ook dit product is weer verkrijgbaar bij de drogisterij en ik denk ook wel in de supermarkt maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Het beval 200 ml en kost €4.29


Hebben jullie ervaring met dit product?
~Liefs Sandra

One thought on “Gliss Kur Total Repair 19 anti-klit spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge