Geen woorden voor…

Een paar uur nadat de verschrikkelijke ramp zich afspeelde schrijf ik dit artikel. Onvoorstelbaar wat daar gebeurd is, echt afschuwelijk. Ik had een review voor vandaag ingepland, maar hoe kan ik nu enthousiast over producten gaan praten, wat doet dat er dan nog toe? Opeens sta je dan weer met beide benen op de grond. Afgelopen mei was ik ook nog in Parijs, ik had daar ook op het verkeerde moment kunnen zijn. Weer zoveel onschuldige mensen die overleden zijn. Parijs is dan toch akelig dichtbij. Hoe kunnen mensen elkaar dit aan doen? Ik heb er echt geen woorden voor. Heel veel sterkte voor degene die iemand hebben verloren. Besef iedere dag goed wat je hebt en geniet van de mooie momenten, voor je het weet wordt het door iemand afgenomen…..

#PrayForParis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge