Forever 21 Beautystuff

Forever 21 kende ik altijd alleen maar van de kleding. Toen ik in de webshop wat verder keek zag ik dat ze ook veel beauty spulletjes hadden. De beautyitems vind ik zo leuk dat ik ze wel met jullie moet delen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Forever 21 heeft heel veel leuke spiegeltjes. Vooral bloemenpatroontjes vind ik erg leuk. Wat ook leuk is, is dat je een heel setje kunt kopen. De meeste patroontjes zitten namelijk op een spiegeltje, een kwastenset en een haarborstel. Zo matcht alles goed bij elkaar.
 
Prijs: €3,90.
Ik ben echt gek op alles wat een mooi gestikt patroontje heeft en ook nog eens een strikje. Dit toilettasje is perfect!
 
Prijs: €6,90.
Weer een heel leuk spiegeltje. Deze is wat speelser door de stipjes, het lettertype en het kusje.
 
Prijs: €3,90.
Caviar nails vind ik altijd erg leuk staan op bijvoorbeeld 1 nagel. Wel is het altijd lastig aan te brengen, omdat die balletjes overal belanden. Dit zijn nagelstickers die je er zo op kunt plannen. Dat is nog eens handig! En als je er maar 1 par keer gebruikt doe je er echt heel lang mee.
 
Prijs: €3,90.
Een simpel, maar toch erg leuk toilettasje. Deze doet me heel erg denken aan de toilettasjes van Victoria’s Secret, alleen is deze een stukje goedkoper.
 
Prijs: €4,95.
Deze kwastenset zou ik alleen al kopen door de verpakking. De handvaten zien er echt heel erg mooi uit. De poederkwast ziet er zo op het eerste ogenblik niet zo geweldig uit, maar de rest ziet er best goed uit.
 
Prijs: €4,90.
Grote platte borstels vind ik altijd erg fijn. En zeg nu zelf, wie kan er een borstel met zo’n leuk printje weerstaan?
 
Prijs: € 3,90.
Een wat grotere toilettas is altijd handig, zeker als je een paar daagjes weg gaat. De print op deze toilettas is simpel, maar maakt het geheel wel af.
 
Prijs: €8,90.

Aaaaww, kijk deze douchepuffs Hier is geen uitleg bij nodig toch?
 
Prijs: €1,50.

Als laatste nog deze kleurrijke haarborstel. Dit is echt de allerleukste haarborstel die ik ooit gezien heb. Ik wordt er echt vrolijk van!
 
Prijs: €3,90.
 
 
Het verbaast me dat ik al deze leuke beautyproducten nog nooit eerder ben tegen gekomen. Forever 21 heeft zoveel leuke spulletjes en ook nog eens voor een klein prijsje, helemaal goed dus.Wat vind jij het leukste?~Liefs Sandra

One thought on “Forever 21 Beautystuff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge