Fogan Cosmetics nagellak swatches

Al eerder had ik lakjes van Fogan. Deze had ik op een beurs gekocht waar ik was geweest. Hier was ik zo tevreden over dat ik nog een lakje heb gekocht. Dit is echt een van de mooiste lakjes die ik heb. Jammer genoeg hebben de lakjes van Fogan geen namen maar nummers. Dit is nummer 14. Ben je benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Het lakje zelf vind ik echt prachtig. Een tijdje geleden droeg ik bijna alleen maar knalroze nagellak. Sinds ik deze heb moet ik me echt inhouden niet elke keer mijn nagels opnieuw te lakken met dit prachtige kleurtje. Het is een mooi lichtpaars lakje met enorm veel glitters. Je hebt wel echt 2 à 3 laagjes nodig wil je het echt helemaal dekkend hebben. Dit heb ik er wel voor over, zeker als je bedenkt dat ik hier maar één euro voor betaald heb. Er zit 15 ml in dit flesje wat erg veel is. Hierdoor kan je heel erg lang doen met deze nagellak. Vooral in de zon is dit lakje prachtig doordat je dan pas echt alle glitters ziet. De foto’s hierboven heb ik dus ook expres in de zon gemaakt. De zon heeft wel witte strepen op mijn nagels gemaakt, maar anders kon ik dit mooie effect niet goed laten zien.

Wat is jouw favoriete lakje?


~Liefs Sandra

6 thoughts on “Fogan Cosmetics nagellak swatches

  1. Wow ik zou deze ook wel willen! Waar is dit merk nog meer verkrijgbaar? Mijn favoriete kleurtjes veranderen steeds maar momenteel draag ik het meest pastel kleurtjes. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge