FAVORIETEN WEBSHOP: YOUR LOOK FOR LESS

Nieuwe webshops zijn altijd leuk om te ontdekken. Your Look For Less ontdekte ik onlangs en is een postorderbedrijf dat leuke kleding verkoopt voor een klein prijsje. Ik kwam een aantal leuke items tegen die ik graag met je wil delen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Hoe mooi is dit jurkje? Een heel classy model, maar toch getailleerd en de kanten details maken het helemaal af. Dit jurkje kost €39,95.

Coltruien zijn netjes, maar tegelijkertijd ook heel vrouwelijk door de strakke pasvorm. Deze coltrui is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren voor maar € 14,99 per stuk.

Kobalt blauw is mijn favoriete kleur, maar helaas zie je dat niet heel vaak terug in kleding. Dit vest vind ik echt prachtig! Het heeft het model van een blazer, maar is net zo comfortabel als een vest. De perfecte combinatie! Dit vest is verkrijgbaar voor € 19,95.

H&M had ooit zo’n vergelijkbaar jurkje, maar helaas was deze heel strak en kort en dus totaal niet geschikt om buiten een feestje om te dragen. Dit is de chiquere variant en is wat langer en wat minder nauwsluitend. Ik zou dit zo naar kantoor dragen in de zomer. Love it! Dit jurkje kost € 24,99.

Spijkerblouses vind ik altijd erg leuk, maar zelf heb ik er nog geen gevonden die ik mezelf mooi vind staan. Een jurkje in spijkerstof ben ik zelf nog niet tegen gekomen. Het is iets waar je van moet houden, maar ik denk dat het echt heel erg leuk kan zijn in de zomer. Deze jurk kost € 20,99.

Dit zachtroze blousje vind ik prachtig. Een mooi losvallend model met een grote strik. Zelf vind ik het erg leuk om zulk soort items op een leren broek te dragen. Deze blouse kost € 14,95.

Dit waren alweer de items die ik zelf erg leuk vind. Alle items komen van de webshop Your Look For Less. Een webshop die ik tot voorkort niet kende, maar die toch verassend leuke items verkoopt voor een klein prijsje.

Kende jij Your Look For Less al?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “FAVORIETEN WEBSHOP: YOUR LOOK FOR LESS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge