Favoriete outfits van 2014

classy warm outfit
Fur & Cats
 
 
 
 
 
 
Afgelopen jaar ben ik begonnen op mijn blog met outfit-posts. Ik stelde dan een outfit samen door middel van een collage en lichtte dit toe met o.a. de prijzen. Inmiddels zijn er zo’n 70 outfits op mijn blog verschenen en het leek me dan ook leuk om mijn favoriete outfits nog een keer te laten zien. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
destroyed jeans

Jumpsuit

White Dress

Ooh la la
Fur & Cats

classy warm outfit

Supertrash Outfit

Heart Breaker
Girly outfit with boots
Dit waren mijn favoriete outfits van afgelopen jaar. Ik ben er nog niet over uit of ik dit jaar weer van zulk soort post zal plaatsen. Wat vinden jullie zal ik hiermee doorgaan? Misschien is het leuker om mijn ‘real life’ outfits op mijn blog te plaatsen? Laat zeker even in de reacties achter wat jij het liefste ziet.

~Liefs Sandra

One thought on “Favoriete outfits van 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge