FACIAL SHEET MASKS ACTION

Maskertjes zijn van die dingen die ik heerlijk vind als het er eenmaal op zit, maar waar ik eigenlijk nooit uitgebreid de tijd voor neem, omdat ik dat zoveel gedoe vind. Sheet masks zijn daarvoor de perfecte oplossing. Toen ik bij de Action was zag ik deze sheet masks liggen en nam ze mee. Benieuwd? Lees dan even verder.

De maskertjes waren verkrijgbaar in een stuk of 5 varianten. Zelf koos ik voor de variant met granaatappel & hyaluronzuur en roos & vitamine C.

De maskertjes zitten verpakt in een kleurrijke verpakking met op de achterkant de gebruiksaanwijzing. Van tevoren reinig je je gezicht, vervolgens doe je het masker op, laat je het een minuut of 20 tot 30 zitten en dan verwijder je het weer. Daarna spoel je je gezicht nog even af.

De verpakking heeft een gemakkelijke scheurrand, waardoor je niet een eeuwigheid sta te priegelen om de verpakking open te krijgen. In de verpakking vind je het masker opgevouwen.

Het eerste wat meteen opvalt is hoe doorweekt het masker is, een lichte gelly substantie. Ik was in eerste instantie bang dat hij misschien uitgedroogd zou zijn, maar dat is zeker niet het geval. Het masker voelt heerlijk fris aan op je huid en heeft een subtiele frisse geur.

Het ideale van sheet masks vind ik dat je ze gemakkelijk aanbrengt en ook heel makkelijk weer verwijdert nadat je ze gebruikt hebt. Na het masker er 30 minuutjes op te laten zitten spoel je je gezicht af met lauw water. Mijn huid voelde daarna heerlijk zacht, glad en fris aan. Net het beetje extra wat mijn huid nodig had!

Deze sheets masks van de Action bevallen me erg goed en heb er inmiddels ook weer wat van ingeslagen! Ze zijn goed doorweekt, ruiken lekker fris en voelen heerlijk aan. En dat voor het kleine prijsje van € 0,55 per stuk. 

Neem jij de tijd om een maskertje op te doen of net als ik veel te weinig?

 

liefs

Follow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge