Eyeliner Paris Memories

Toen ik bij de Big Bazar aan het rondkijken was zag ik een merk dat ik nog niet kende: Paris Memories. Van dit merk kocht ik een bruine eyeliner. Deze had ik dringend nodig en ik vroeg me af hoe gepigmenteerd hij zou zijn. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik maakte toen ik thuis was gelijk een swatch van de eyeliner op mijn hand en dat zag er veelbelovend uit. Ik kon gemakkelijk zowel een dikke als een dunne lijn trekken. Ook was de kleur goed gepigmenteerd. Het was dus zeker niet de waterige ongepigmenteerde eyeliner die ik verwacht had.

Het aanbrengen ging ook erg gemakkelijk. Ik ben erg fan van de kwastjes met haartjes die flexibel zijn. Binnen een paar seconden had ik mijn eyeliner getrokken en hoefde ik geen correcties meer aan te brengen. Ideaal dus voor als je ’s ochtends snel weg moet, maar niet zonder make-up de deur uit wil gaan.

Ik heb het bij één laagje gelaten omdat ik het wel mooi vind dat de eyeliner niet enorm donkerbruin is, maar als je daar wel van houdt moet je gewoon een tweede laagje aanbrengen. De eyeliner bevat 8.5 ml waardoor je er zeker een hele tijd mee vooruit kan.

Deze eyeliner van Paris Memories kocht ik bij de Big Bazar voor maar €1,27. Ook is er nog een zwarte versie van deze eyeliner, voor als je niet zo van bruin houdt. Deze ga ik binnenkort zeker ook reviewen aangezien ik ook erg benieuwd ben geworden naar deze eyeliner.

Wat is jouw favoriete budget eyeliner?


~Liefs Sandra 

3 thoughts on “Eyeliner Paris Memories

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge