Eye of the day

Vandaag weer een nieuwe Eye of the day. Ik ben een beetje onzeker om face of the day foto’s te plaatsen waar ik helemaal op sta. Maar ik heb besloten om het vandaag een keer te doen. Ik heb best wel veel oogschaduw en heb dit keer gekozen voor een van de trio’s die ik in london heb gekocht.( klik voor shoplog London ) En dit is het uiteindelijke resultaat geworden.


Sorry voor de bovenste foto. Die is wat onduidelijker. Het lijkt alsof ik een erg rood hoofd heb. Maar dit komt doordat er een lamp op mij gericht staat haha. Ook heb ik geen perfecte huid. Ik draag op deze foto ook geen foundation. (Dit wordt verder uitgelegd in dit artikel)

Wat vinden jullie ervan? Moet ik vaker een Eye of the day maken?
~Liefs Sandra

4 thoughts on “Eye of the day

 1. Niet onzeker zijn over je full face foto's hoor! Je bent een prachtige meid!!

  De ooglook kan ik door de belichting helaas niet zo goed zien 🙁 . Misschien volgende keer de foto ergens anders maken waar je een betere belichting hebt?

  1. dankje,

   dat is wel een goede tip!
   ik had zelf ook al gezien dat het niet zulke goede foto's waren.
   Maar vond de look zo leuk geworden dat ik ze toch moest laten zien =)
   Zal er voortaan wat beter op letten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge