Even Bijkletsen

Processed with VSCO with t1 preset

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update schreef en ik had even zin om weer met jullie bij te kletsen. Inmiddels ben ik sinds afgelopen week weer begonnen aan mijn tweede stageperiode wat inhoudt dat ik weer 5 maanden fulltime ga werken bij een accountantskantoor. Ik heb nog veel meer te vertellen, dus lees zeker ven verder!

Best weer even wennen en het is lastig om het te combineren met mijn blog nu het ’s avonds al donker is als ik thuis kom. Ik vind het wel altijd heel knus en gezellig. Heerlijk op de bank met een boekje, onder een kleedje en met de kaarsjes aan, I love it! In het weekend bereid ik al veel voor waardoor ik hopelijk gewoon elke dag een artikel online kan zetten. Een andere passie van me is, zoals jullie misschien wel weten, hardlopen. Dit staat helaas op een wat lager pitje. ’s Avonds alleen in het donker lopen vind ik niet zo’n goed idee en dat doe ik dus in het weekend. Ik ben wel van plan om thuis te beginnen aan het Kayla programma, heeft iemand er ervaring mee?

Bytheway, inmiddels staat mijn nieuwe website zo’n drie maanden online. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en wat ik wellicht er nog aan kan verbeteren. Tips zijn altijd welkom! Welke artikelen vind jij leuk om te lezen?

De cijfers van mijn toetsweek heb ik trouwens teruggekregen en ik heb uiteindelijk 5 van de 6 toetsen gehaald, waar ik echt heel blij mee ben. Ze hadden de toetsen in de week na de normale lesweken gepland en dan ook nog eens de eerste 5 toetsen in de eerste vier dagen, wie bedenkt het? Ik was de weken ervoor al hard aan het leren en het lukte niet om daarnaast ook nog artikelen te schrijven. Ik durfde het alleen niet te zeggen, heel stom ik weet het, maar het voelde echt als falen.

Ik spring weer lekker van de hak op de tak maar goed, ik wilde het ook nog even hebben over mijn blog en de toekomst ervan. Geen artikelen hoeven schrijven kan en wil ik me echt niet inbeelden. Mijn blog is, naast mijn vriend, vrienden en familie, een erg belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik ben overgegaan op sandrarosa.nl omdat de naam en lay-out niet echt meer paste bij hetgeen wat ik in mijn hoofd had. Beauty is nog steeds een grote passie van me, maar daarnaast vind ik het ook heel leuk om over fashion, sporten & lifestyle te schrijven. Het hoofdonderwerp zal toch wel beauty blijven, maar ik wil ook regelmatiger over andere onderwerpen schrijven.

Als laatste wil ik jullie nog even bedanken! Elke reactie die binnenkomt lees is met een grote lach op mijn gezicht. Ik vind het leuk om te schrijven, maar uiteindelijk doe ik het voor jullie en het is geweldig om te zien dat zoveel mensen mijn blog volgen en steeds zulke lieve reacties achter laten! Ik hoop dat ik jullie nog heel lang mag verwelkomen op mijn blog! <3

liefs
Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge