ESSENCE VELVET STICK MATT LIP COLOUR – MEGA MELON

velvet stick essence

Toen ik afgelopen week bij de Kruidvat was om producten uit de nieuwe collectie te kopen was ik op zoek naar de Matte Velvet Sticks. Helaas was de kleur die ik wilde uitverkocht en daarom kocht ik twee Glossy Sticks, waar je al wat over heb kunnen lezen. Een paar dagen later ging ik toch nog even langs om te kijken, omdat ik het product toch wel erg graag wilde hebben. Uiteindelijk heb ik hem toch kunnen scoren. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_131015128734669649

Essence velvet stick

De Velvet Stick heeft dezelfde verpakking als de Glossy Sticks, maar heeft dan een matte finish, net zoals het lipproduct. Mega Melon is een lichtpaars lief kleurtje, dat echt heel mooi staat bij wat zwaarder opgemaakte ogen. Het verschil tussen de Glossy Sticks en deze Velvet Stick merk je wel. Dit product is wat stroever om aan te brengen, maar als het eenmaal op je lippen zit blijft het wel urenlang goed zitten. Ook bij deze stick vind ik het jammer dat je het potlood niet uit kunt draaien en dus moet slijpen, maar als dat het enige is.

Mega Melon is echt een hele mooie kleur die ik al met veel plezier heb gedragen. Je voelt het product bijna niet op je lippen en het blijft ook nog eens goed zitten. De Velvet Sticks Matt Lip Colour zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 1,99 per stuk.

Heb jij al een van de nieuwe producten in je bezit?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “ESSENCE VELVET STICK MATT LIP COLOUR – MEGA MELON

  1. Oh wauw, wat een mooie kleur is dit! Zelf heb ik ook nog zo’n soort potlood van Essence liggen, die kleur lijkt er erg op. Ga ‘m er weer eens bij pakken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge