ESSENCE THE GEL NAIL POLISH – FORGIVE ME

Aviary Photo_130988329495799354

In een opwelling koop ik soms een aantal producten waar ik wat over wil schrijven om ze vervolgens uit het oog te verliezen. Toen ik mijn kast aan het opruimen was kwam ik een lakje tegen die ik nog nooit had gebruikt. Het is een mooie zachtroze kleur die perfect is voor elke gelegenheid. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130988330252707704

Het lakje heeft een mooie zachtroze kleur die naar oudroze neigt. Het is een nagellak die gemakkelijk aanbrengt door het wat bredere kwastje en hij dekt volledig met twee laagjes. Hij droogt redelijk snel en heeft een mooie glans. Daarnaast blijft hij redelijk goed zitten. Pas na een paar dagen begint hij lichtelijk te chippen, maar dat gebeurt bij mij ook met duurdere nagellak.

Aviary Photo_130988329870194090

Forgive Me is een prachtig kleurtje dat je prima kunt dragen bij elke gelegenheid. Hij glanst mooi, dekt goed en blijft ook nog eens prima zitten. Deze lakjes en nog vele andere mooie kleurtjes zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 1,69.

Welk lakje draag jij graag?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “ESSENCE THE GEL NAIL POLISH – FORGIVE ME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge