ESSENCE MATT MATT MATT LIPSTICKS 02 & 03

shoplog-lipstick

Dat ik fan ben van de lipsticks van Essence is misschien wel duidelijk. Vrijwel elke lipstick heb ik inmiddels in mijn bezit. Essence heeft onlangs een nieuwe serie lipsticks toegevoegd aan hun collectie, de matte lipsticks. Ik nam er twee mee om uit te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

02 Perfect Match

lipstick-essence-matt-02

Perfect Match is een prachtige oudroze kleur. Het is een basic kleurtje dat vrijwel overal bij past. Zo’n soort lipstick moet je eigenlijk wel in je stash hebben zitten. Ideaal als je niet veel tijd hebt om een lipstick uit te zoeken. Je pakt deze en dan zit je eigenlijk altijd wel goed.

lipstick-swatch-1

fullface-mascara-review

Deze lipsticks hebben inderdaad een hele mooie matte finish. Wat betreft het aanbrengen van de lipsticks gaat dat wel wat stroever dan de ‘normale’ lipsticks, maar brengt nog steeds gemakkelijk aan. De lipstick heeft een romige structuur waardoor je lippen zeker niet droog aanvoelen.

03 Wow Effect

lipstick-essence-matt

lipstick-swatch-2

fullface-lipstick-2

Wow Effect is een prachtige donkere herfstlipstick in een mooie paarse kleur. Op camera komt hij helaas iets minder donker en paars over, maar wat een mooi kleurtje is dit zeg. Deze komt zeker vooraan in mijn kast te staan!

Ook over deze twee lipsticks van Essence ben ik zeer te spreken. Twee prachtige kleurtjes die ook nog eens een matte finish hebben en goed blijven zitten. Ik hoop dat er nog veel meer mooie kleurtjes aan het assortiment toegevoegd worden! De Matt Matt Matt lipsticks van Essence zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 2,39.

Heb jij liever een matte of een glanzende lipstick?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “ESSENCE MATT MATT MATT LIPSTICKS 02 & 03

  1. Ik vind de tweede kleur zò mooi <3 Normaal zou ik kiezen voor een glanzende lipstick omdat deze
    comfortabeler aanvoelen op mijn lippen. Maar tegenwoordig is dat met matte lipsticks ook wel zo. Ik draag dus beide graag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge