Essence Lash Princess Volume Mascara

Aviary Photo_130823900326500635

Velen van jullie weten dat ik echt fan ben van de I Love Extreme Crazy Volume Mascara van Essence. Toch ben ik altijd op zoek naar een mascara die toch net wat beter is. Ik nam de Lash Princess mascara mee, stiekem omdat ik de verpakking zo leuk vond. Zou deze nog fijner zijn dan mijn budget favoriet die ik constant opnieuw blijf kopen?

De verpakking van deze mascara ziet er echt leuk uit. Het straalt dan misschien geen luxe uit, toch kan ik zulke schattige popperige verpakkingen wel waarderen. Een simpele zwarte huls met zachtroze tierelantijntjes.

IMG_9410 (2)

Het borsteltje is redelijk groot en is licht gebogen in de vorm van een maantje. De haartjes lopen van klein naar groot om vervolgens weer klein te eindigen. Zo kun je gemakkelijk elk haartje meepakken zonder dat je elk deel afzonderlijk nog een keer extra moet voorzien van een laagje mascara.

PicMonkey Collage

Voor volume zorgt de mascara zeker. Hij separeert de wimpers mooi en verlengt ze best wel een stukje. Dat is allemaal wat de mascara had beloofd, toch ben ik wel een beetje teleurgesteld. Het effect is wel mooi hoor, daar niet van, maar zelf vind ik hem iets te subtiel. Het had van mij allemaal wel wat zwarter gemogen.

Daarnaast vind ik de mascara wat aan de natte kant. Normaal gesproken breng ik bovenop mijn wimpers ook wat mascara aan in plaats van alleen vanaf de onderkant. Met deze mascara moet je dat absoluut niet doen want dan plakt alles aan elkaar. Als je dat eenmaal weet en hem alleen vanaf de onderkant aanbrengt werkt hij goed. Het is dus een prima mascara voor een klein prijsje, maar weggeblazen ben ik niet.

Aviary Photo_130846230745327431

Als je op zoek bent naar een mascara die alleen voor wat volume zorgt dan is dit wat voor jou. Heb je, net als ik, liever een wat ‘dramatischere’ mascara dan zou ik toch voor een andere mascara gaan. De Lash Princess mascara is verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost € 3,39.

Welke (budget) mascara gebruik jij graag?

 

liefs

Follow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge