ESSENCE GLOSSY STICK LIP COLOUR – LUMINIOUS ROSEWOOD & POSHI PINK

Aviary Photo_131015076895922903

Afgelopen week heb je al een review kunnen lezen van de Eyebrow Gel uit het nieuwe lente/zomer assortiment van Essence. Uit dat assortiment nam ik ook twee Glossy Stick Lip Colours mee. Twee prachtige roze tinten die totaal het tegenovergestelde zijn van elkaar. Benieuwd? Lees dan even verder.

De verpakking van de Glossy Sticks vind ik er mooi uitzien. Een mooie glanzende verpakking in de kleur van de lipstick die mooi is afgewerkt door een plastic dopje aan de onderkant. Normaal gesproken vind ik een zilveren opdruk snel goedkoop lijken, maar in dit geval maakt het de potloden juist chiquer.  Ze doen me erg denken aan de Chubby Sticks van Clinique.

Luminious Rosewood

Aviary Photo_131015079195092649

Glossy stick zachtroze

Luminious Rosewood is een oudroze kleur met een bruine ondertoon. Het potlood brengt gemakkelijk aan door de potloodvorm en met de punt kan je eenvoudig strakke lijnen trekken. Liminious Rosewood is een mooi subtiel kleurtje, dat je lippen toch net dat beetje meer kleur geeft. Ik had verwacht dat dit potlood veel meer glossy zou zijn en dat er veel meer glans vanaf komt. Dit is, gelukkig, niet het geval, want ik vind dit resultaat echt veel mooier. Het product is niet zo droog als een lippotlood, maar ook absoluut niet zo glossy als een lipgloss, wat de naam wel doet vermoeden. Het is gewoon een wat romiger lippotlood dat fijn aanvoelt op je lippen.

Poshi Pink

Aviary Photo_131015078696473550

Glossy stick pink

Poshi Pink is een roze opvallende lipkleur met een blauwige koele ondertoon, maar is qua kleur niet heel fel. Het is een mooi fris kleurtje dat goed gepigmenteerd is en velletjes helemaal niet accentueert. De Glossy Sticks blijven goed zitten en overleven wat drinken en een koekje. Na een complete maaltijd moet je het wel even wat bijwerken, maar er zijn maar weinig lipproducten die er daarna nog goed opzitten.

De Glossy Sticks van Essence vind ik erg mooi! Het zijn twee prachtige kleurtjes, ze brengen gemakkelijk aan en blijven ook goed zitten. Het enige minpuntje vind ik wel dat je de potloden moest slijpen. Ik ging er vanuit dat het draaipotloden waren door het plastic dopje op de onderkant, maar dat is niet het geval. Ik moet dus alleen nog even een puntenslijper zien te vinden waar ik deze potloden mee kan slijpen. Op dat na zijn het echt hele goede producten. Ze zijn in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 1,99 per stuk.

Van welk product uit het nieuwe assortiment zou je graag nog een review willen lezen?
 

liefs

Follow

One thought on “ESSENCE GLOSSY STICK LIP COLOUR – LUMINIOUS ROSEWOOD & POSHI PINK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge