ESSENCE COLOUR BOOST MAD ABOUT MATTE – DANGEROUSLY YOURS

Ik ben gek op de lipproducten van Essence. Ze hebben een ruim assortiment aan kleuren, vernieuwen regelmatig en zijn ook nog eens enorm budgetproof. Toen ik onlangs de schappen weer afstruinde kwam ik de nieuwe colour boost mad about matte liquid lipsticks tegen. Uiteindelijk nam ik een mooi roze nude kleurtje mee. Benieuwd? Lees dan even verder.

Deze liquid lipsticks zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren en zijn daarnaast ook nog in een glossy variant verkrijgbaar, voor ieder wat wils dus. De flexibele verpakking vind ik ideaal, zo kan je makkelijk bij het product ook wanneer hij bijna op is. De applicator snap ik alleen niet helemaal. Het liefste had ik een scherper puntje gehad waardoor je de liquid lipstick strakker aan kan brengen. Nu ben ik best een tijdje bezig geweest voordat het naar mijn zin zat en waar de nodige correcties aan te pas moesten komen.

Dangerously Yours is een prachtige roze/paarse tint. Wanneer hij opdroogt is de kleur wel wat donkerder dan de verpakking, maar desalniettemin een prachtig kleurtje. Hij droogt mooi mat op, blijft goed zitten, plakt niet en droogt mijn lippen niet uit. Wat een top product weer. Oepss, stiekem wil ik de rest van de kleurtjes nu ook …

Zowel de Mad About Matte als de Vinylicious liquid lipsticks zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 2,89.

Wat is jouw favoriete every day lipstick?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “ESSENCE COLOUR BOOST MAD ABOUT MATTE – DANGEROUSLY YOURS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge