ESSENCE 2 IN 1 LIPSTICK & LINER – PINK POINTS

essence 2 in 1

Ik heb echt een zwak voor producten die er mooi uitzien. Zo ook voor deze lipstick & lipliner van Essence die in een mooie puntige verpakking zit. Ik kocht dit lipproduct in een felroze kleur. Reviews van dit product kon ik bijna niet vinden, hoog tijd dus om deze Lipstick & Lipliner uit te testen. Benieuwd? Lees dan even verder.

essence lipliner

swatch lipliner

De kleur die ik meenam is 04 Pink Points. Een prachtige felroze lipkleur met een paarse ondertoon. Het product brengt gemakkelijk aan door de puntige vorm. Wel ben ik benieuwd hoe fijn het product nog aanbrengt naarmate de punt verder op gaat. Deze lipstick/lipliner is zacht qua structuur, voel je bijna niet zitten op je lippen en ruikt ook heerlijk naar vanille. Het is absoluut niet zo droog als een lipliner en dat vind ik wel fijn, want mijn lippen drogen altijd enorm uit als ik alleen een lipliner heb gebruikt. Daarnaast blijft dit product verassend goed zitten en geeft hij bijna niet af. Het enige nadeel is wel dat je echt op moet passen dat je de dop er voorzichtig op doet, want al snel schaaf je met de rand van de dop langs het lipproduct en dat is natuurlijk zonde!

LIPSTICK LINER

Dit product bevalt me verrassend goed! Wat een heerlijk zomers kleurtje is dit zeg. Door het puntje kan je het veel preciezer aanbrengen dan een lipstick. Ook vind ik het fijn dat je het bijna niet voelt zitten op je lippen en dat het ook echt langer blijft zitten dan een lipstick. Deze lipliner/lipstick kocht ik bij de Kruidvat voor € 2,59.

Kende jij dit product van Essence al?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “ESSENCE 2 IN 1 LIPSTICK & LINER – PINK POINTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge