Douglas Naturals Huidverzorging

Aviary Photo_130939909628305867

Huidverzorgingsproducten zijn van die producten die ik erg leuk vind om uit te proberen, maar waar ik mijn geld nooit zo snel aan uit zou geven omdat ik daar niet direct wat van terug zie. Mijn vriend verraste me onlangs met dit heerlijke pakketje vol met huidverzorgingsproducten die ik uiteraard gelijk ben gaan gebruiken. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130939909819872206

De producten waren samen heel mooi verpakt in deze mintgroene doos in de vorm van een hartje met bijpassend lint, hoe mooi!

Naturals – Shower Gel

Aviary Photo_130939910094287564

Als eerste kreeg ik een showergel uit de Naturals lijn van Douglas. Het is een product dat Argan Olie bevat en juist geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen en parabenen. Het product zelf ruikt ook erg natuurlijk. Daar moet je in het begin even aan wennen, maar het heeft ook wel wat rustgevends. De douchegel schuimt niet heel hard, maar doet wel wat hij moet doen en zorgt ervoor dat je huid schoon, maar niet droog aanvoelt.

Naturals – Hand Cream

Aviary Photo_130939910304424014

De handcrème van de Naturals lijn is precies hetzelfde als de Shower Gel, maar dan in het klein. Naast elkaar staan ze zo leuk. Ook deze Hand Cream heeft dezelfde geur als de showergel. Het is een wat dikkere crème die toch makkelijk te verdelen is. Daarnaast trekt hij vrijwel meteen in en zorgt ervoor dat je handen echt heel zacht worden. Mijn handen hebben serieus nog nooit zo zacht aangevoeld. Aanrader dus!

Naturals – Body Lotion

Aviary Photo_130939910470758683

Aviary Photo_130939910834566523

De Body Lotion heeft als enige een ronde verpakking. Het heeft een dop die je in moet duwen en omhoog moet schuiven. Wat er heel leuk uit ziet, maar toch niet zo heel handig is. Je moet best hard in de verpakking knijpen wil je er wat product uitkrijgen en daarnaast komt er, op het moment dat je de dop weer wilt sluiten, een grote overtollige hoeveelheid die in het tuitje zat naar buiten. Met als gevolg dat ik toen ik hem voor de eerste keer wilde sluiten alles onder de body lotion had zitten haha. De body lotion ruikt het sterkste van allemaal. Deze is iets minder voedend dan de handcrème, wat logisch is, maar trekt wel net zo snel in een laat een zachte en gevoede huid achter.

Naturals Face Cream Day & Body Cream

Aviary Photo_130939910635195313

Als laatste de dagcrème en de Body Cream. De dagcrème brengt makkelijk aan, trekt snel in en laat geen vette laag achter. Ook mijn gezicht voelt daarna echt super zacht. Misschien dat de Argan Oil daarvoor zorgt? De Body Cream is wat dikker van substantie en gebruik ik het liefst voor de droge plekjes.

Ik ben echt verrast door de werking van deze producten. Het maakt je huid enorm zacht en trekt ook nog eens snel in. De geur is iets waar je aan moet wennen. Het ruikt echt heel natuurlijk en dat zijn we niet meer zo gewend aangezien veel producten tegenwoordig synthetische geurstoffen bevatten. Ik vind het niet zo netjes om de prijzen van cadeautjes op te zoeken, dus ben je benieuwd neem dan even een kijkje in de webshop van Douglas.

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge