Double Dots Oorbellen Action

Aviary Photo_130847158850006779

Double Dots oorbellen zie je de laatste tijd veel voorbij komen. Als ik het goed heb is Chanel ermee begonnen en steeds meer andere merken hebben het nagemaakt. Toen ik bij de Action liep zag ik opeens een aantal setjes met Double Dots oorbellen liggen. Uiteraard nam ik ze mee.

De oorbellen zijn verkrijgbaar in setjes van drie. Zelf zag ik drie verschillende kleurencombinaties, maar behalve degene die ik gekocht heb schijnt er ook nog een te zijn met een paar grijze oorbellen en eentje met lichtroze, maar zelf heb ik die niet gezien. Elk setje bevat drie verschillende kleuren oorbellen. De setjes bevatten echt totaal verschillende kleuren, maar dat is juist leuk. Dan heb je niet drie kleuren die veel op elkaar lijken, maar kun je juist veel kanten op.

IMG_0795 (2)

IMG_0791 (2)

Zelf moest ik nog wel even wennen aan de oorbellen, maar toen ik ze eenmaal in had vond ik het toch wel erg leuk staan. Het is eens een keer wat anders en als je er toch niet zo weg van bent kun je de grote parel alsnog aan de voorkant dragen, dan heb je gewoon normale pareloorbellen.

IMG_0796 (2)

IMG_0784 (2)

Mijn favorieten uit de twee setjes zijn toch wel de lichtblauwe en parelmoer oorbellen. Eigenlijk vind ik ze allemaal wel erg leuk, op de lichtgroene na. Ik hoop ook nog een setje met grijze en lichtroze oorbellen te kunnen scoren, want dat lijkt me toch ook wel erg leuk.

De setjes kosten €0,89 per stuk, wat echt geen geld is voor drie paar oorbellen. Al zit er maar één kleur in die je mooi vind is het alsnog de moeite waard!

Wat vind jij van Double Dots oorbellen?

 

liefs
Follow

2 thoughts on “Double Dots Oorbellen Action

  1. Ik vind ze echt zo leuk. Ik vind het zo jammer dat ik niet tegen oorbellen kan! Ik vind het leuk dat de Action nu komt met een goedkope versie in allerlei kleurtjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge