DOELEN MEI – SCHOOL, SPORTEN & RUST NEMEN

Hello-May-Be-Good-To-Me-2

Aan het begin van het jaar ben ik zo goed begonnen met het formuleren van doelstellingen voor mezelf elke maand. Dit ging een aantal maanden goed, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik ze uit het oog verloren ben. Hoog tijd om nieuwe doelstellingen te formuleren voor de maand mei. Benieuwd? Lees dan even verder.

Vooruitwerken

Een doel dat al meerdere malen is teruggekomen en wat ik steeds wat verder op wil bouwen is het vooruitwerken. Ik wil ervoor zorgen dat gedurende de maand mei minimaal 5 artikelen klaar staan aan het begin van de week. Zo kan ik gewoon doordeweeks sporten en de nodige tijd aan school te besteden zonder dat ik bang hoef te zijn dat er geen artikelen optijd klaar staan.

Meer tijd aan school besteden

Aan het eind van ieder blok roep ik altijd dat ik eerder had moeten beginnen en heb ik spijt dat ik gedurende het blok niet wat meer heb gedaan. Ik wil komende maand meer tijd aan school besteden zodat ik alles goed kan bijhouden en ik hopelijk de week voor mijn tentamens wat minder stress heb. Hierbij hoort ook dat ik mijn to-do lijstje realistischer moet opstellen en me hieraan ook moet houden.

Meer sporten

Het sporten heb ik ook een beetje laten verwateren de afgelopen maand, omdat ik het met alles en nog wat druk heb. De zomer komt er weer aan en aangezien ik in oktober de 10 KM wil lopen tijdens de Singelloop, moet ik mezelf wat meer inzetten voor het sporten. Ik wil dan ook minimaal 2x in de week naar de sportschool gaan en minimaal 1x in de week buiten een stuk gaan hardlopen.

Minimaal 3 boeken lezen

Ik merk dat ik van lezen erg rustig en ontspannen wordt. Het liefste ben ik tot ik naar bed ga ’s avonds bezig met het schrijven van artikelen en dergelijke, maar ik merk dat ik de laatste tijd een stuk slechter slaap en ik weer veel moe ben. Ik wil deze maand wat meer ‘verplicht’ rust nemen en heb daarom het doel opgesteld om minimaal drie boeken te lezen voor het eind van de maand.

Dit zijn de doelen die ik mezelf voor de maand mei gesteld heb. Ik heb nog veel meer doelstellingen die ik zou willen bereiken, maar ik kan me beter op een paar doelstellingen tegelijk richten, dus die zijn voor volgende maand. Aan het eind van de maand kom ik terug op deze doelstellingen en bekijk ik of ik ze gehaald heb.  

Stel jij voor jezelf ook regelmatig nieuwe doelstellingen op?

 

liefs

Follow

One thought on “DOELEN MEI – SCHOOL, SPORTEN & RUST NEMEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge