DOBERYL BLACKHEAD EX PORE STRIP + WINACTIE

blackhead ex proe strip

Iets wat je de laatste tijd veel voorbij ziet komen zijn Black Head Pore Strips. Een zwart masker dat je op je neus en kin aan kunt brengen en dat ervoor zorgt dat je poriën gereinigd worden. Ik kwam deze maskertjes tegen op vakantieveilingen en besloot te bieden. Ik won de veiling en binnen een paar dagen lagen er 30 van deze strips op mijn deurmat. Eens kijken of ze echt zo goed werken. Ben je benieuwd naar deze pore strips? Lees dan even verder.

De Verpakking

BLACKHEAD

Het masker zit in matzwart zakje met een gouden en witte opdruk. Het masker bevat 6 gram wat wel erg veel is als je het alleen op je neus en kin wilt gebruiken. Je kunt dan wel 2 tot 3 keer gebruik maken van dit masker. Gelukkig droogt dit masker niet heel snel uit en kun je hem als je de verpakking goed dichtvouwt en dichtplakt met plakband nog wel een keer gebruiken.

DOBERYL BLACKHEAD

Gebruik

masker 1

Het masker heeft een wat dikke substantie waardoor hij gemakkelijk aanbrengt en ook goed op zijn plek blijft zitten. Ik raad wel aan om het masker aan te brengen met een kwast, want anders is het een heel geklieder en zie dan maar eens het zwarte masker van je vingers, en onder je nagels, vandaag te halen. Na een minuutje of 30 is het masker geheel opgedroogd en kun je hem gemakkelijk van je gezicht aftrekken. Je kunt goed zien dat het masker helemaal in de poriën is gaan zitten. Daardoor zit het masker goed vast en kan het iets wat pijnlijk zijn door de donshaartjes die het masker ook verwijdert.

Resultaat

RESULTAAT PORE STRIP

Het masker heeft goed zijn werk gedaan. Het heeft mijn poriën grondig gereinigd en het resultaat is te bewonderen op het stukje masker. Ik heb geen hele close-up foto gemaakt omdat dat er niet zo smakelijk uit ziet, maar het resultaat mag er zeker zijn. Na gebruik voelt mijn neus glad en vetvrij aan en zie je dat mijn poriën goed schoon zijn geworden.

WINACTIE

Ik ben erg tevreden over dit masker en het leek me leuk om een aantal van deze maskertjes weg te geven zodat je hem zelf ook kunt uitproberen. Ik geef dit Black Head Ex Pore Strip Masker van Doberyl 10x weg.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de 10 pore strips?

Volg SandraRosa.nl op Bloglovin

○ Stuur een mailtje naar beautybysandra@hotmail.nl met je adresgegevens.

Heb jij al wel eens zo’n soort masker uitgeprobeerd? Vergeet ook zeker niet om mee te doen met de winactie. Je hoeft er echt bijna niets voor te doen om kans te maken. Deze winactie loopt tot 27 augustus.

 

liefs

Follow

4 thoughts on “DOBERYL BLACKHEAD EX PORE STRIP + WINACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge