Diary

 
Deze Diary is wat vertraagd. Zoals jullie misschien wel is opgevallen zijn er de laatste paar dagen geen artikelen online gekomen. Dit komt omdat ons internet eruit lag en ik dus helemaal niks kon doen aan mijn blog. In dit artikel kun je mijn afgelopen week zien. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.


Aan het begin van de week merkte ik dat ik niet zoveel vooruit gewerkt had. Ik kwam een beetje in de problemen, totdat ik erachter kwam dat er nog twee artikelen bijna klaar waren, maar in concept stonden. Pfoe, daar had ik dan weer geluk mee.

Het was weer tijd om naar de kapper te gaan. Ik wilde weer eens wat anders met mijn haar en dit vond ik erg leuk. Uiteindelijk is het iets geworden wat erop lijkt, maar niet zulke korte laagjes.

Ik had de muis voor mijn laptop nog maar een paar maanden. Helaas ging hij toch al heel snel kapot. van Wehkamp kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd. Dat is nog een service.

Jeej weer een paar vlogs. Die heb ik echt gemist.

Vanuit mijn bed nog even een paar artikelen schrijven.

Jaaaa, in de bus nu ook eindelijk Wifi.

Druk aan het werk. Helaas in mijn eentje. Dus alleen ik en de stekjes. (Ik werk nog steeds in een kas).

Nog meer vlogs!!!!

Herkennen jullie deze nog? Ik at deze vla altijd in de framboos variant. Mijn moeder nam een keer de vanille versie mee en die is nog veel lekkerder!

Druk voor school aan het lezen. Belastingrecht blegh wat een saai vak.

Hoe was jullie week?~Liefs Sandra 

 

2 thoughts on “Diary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge