DIARY: Stress, Voorbereiding hardlopen & Drukte

overall

De weken vliegen echt voorbij. Stiekem wordt ik daar een beetje bang van want voor ik het weet is het alweer tijd om toetsen te maken. Ook kwam de Singelloop van Breda waar ik me voor heb ingeschreven opeens dichtbij. Ik heb deze week dan ook hard getraind, veel voor school gedaan en vooral veel gestresst… Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Zondag

zondag 1

Zondag was een heerlijk rustig dagje. Ik was bij mijn vriend en heb wat huiswerk gemaakt, soep gegeten bij zijn opa en nog een filmpje gekeken op de bank.

Eenmaal thuis was ik echt heel moe, maar het was eerst tijd om nog een diary te maken.

Maandag

maandag 1

De dag begon ik met het terugkijken van een aantal vlogs. Heerlijk om de dag zo te beginnen.

De rest van de dag stond helaas in het teken van leren en ’s avonds had ik het dan ook echt helemaal gehad met al die schoolboeken haha.

Dinsdag

Ik zat de hele dag op school en eenmaal thuis voelde ik me echt niet lekker en heb de rest van de avond op de bank gehangen en ben vroeg naar bed gegaan. Ik denk zomaar dat alle stress me een beetje teveel werd.

Woensdag

woensdag 1

Mijn oma had koeken gekregen bij haar krant en had er een van aan mij gegeven. Ze waren echt heel lekker.

Mijn vriend vroeg of ik nog even langs kwam en ben er hardlopend naartoe gegaan. Ik had er alleen geen rekening mee gehouden dat er enorme wind stond en ik die precies tegen me had. Uiteindelijk ben ik wel aangekomen, maar heb in het stuk toch wel 2x moeten stoppen. Ben benieuwd of het met de Singelloop wel aan een stuk lukt, aangezien dat me nog nooit gelukt is…

Donderdag

donderdag 1

Weer een dagje naar school toe. Ik was helaas wel een half uur telaat in de les doordat mijn buschauffeur dacht de file te omzeilen, waardoor we nog verder in de file kwamen en ik uiteindelijk 1,5 uur in de bus heb gezeten i.p.v 30 min…. Maar goed ik zat weer in de les.

Huiswerk, again….

donderdag 2

Natuurlijk kon ik de 25 jaar bestaans aflevering van GTST niet missen. Mijn moeder en ik kropen op de bank en mijn vader had de IPad haha…

Alweer tijd om naar bed te gaan.

Vrijdag

vrijdag 1

Op het fietsje weer naar de bushalte. Ik was zowaar ruim op tijd en kon zelfs nog een foto bij de fietsen maken haha…

Mijn startbewijs voor de Singelloop in Breda kwam binnen, nu begon het toch wel erg dichtbij te komen, spannend!

vrijdag 2

En weer uit, de week is alweer voorbij en mijn weekend gelukkig weer begonnen.

’s Avonds uitgeput weer op de bank. Ik weet niet waar ik de laatste tijd last van heb, maar ik ben zo moe en dat terwijl ik echt vroeg naar bed ga elke avond…

Zaterdag

zaterdag 1

Auch, dat deed toch wel zeer, de wekker om weer te gaan werken…

Oma had veel te veel macaroni gemaakt en bracht bij mij ook een beetje. Dat is wel een hele lekkere lunch 🙂

zaterdag 2

Bij mijn vriend maakte ik ook nog wat huiswerk en hebben we heerlijk op de bank tv gekeken. We gingen vroeg naar bed toe aangezien zondag een belangrijke dag voor me was. Hoe dat is afgelopen kunnen jullie deze week lezen.

Aankomende week mag ik weer een dagje bij mijn stagebedrijf werken, moet ik veel voor school doen want de toetsen zijn dan alweer over twee weken. Een heel druk weekje dus.

Hoe ziet jouw week eruit?

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge