DIARY: Sì, Taart, Uitzet & Etentje

overall

Afgelopen week werkte ik weer 45 uur. Daarnaast ben ik heerlijk uit eten geweest en heb ik gezellig een avondje met een vriendin afgesproken. Naast dat alles ben ik ook weer flink aan de slag gegaan voor mijn blog, heerlijk! Het allerliefste zou ik daar nog veel meer tijd aan willen besteden. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Maandag

Maandag

Pff de week goed beginnen met het krabben van mijn ramen. Blegh wat heb ik daar een hekel aan zeg…

De dag vloog weer voorbij. Heerlijk weer tijd om onder de douche te springen. Altijd als de verwarming in de badkamer warm is hang ik daar mijn pyjama overheen, hoe lekker is het om in een opgewarmde pyjama te kruipen?

Dinsdag

dinsdag

Helemaal blij met mijn nieuwe muts van de H&M! Let maar niet op mijn pyjama haha. Daar woon ik zowat in als ik thuis kom uit mijn werk.

Mama had een stuk taart gekregen van iemand die een eigen koffietentje had en waar die taart over was. Jummy lekker!

Woensdag

woensdag

Ik had ervoor gezorgd dat ik mijn voorruit dit keer niet hoefde te krabben. Gewoon een oud laken ertussen gespannen, ideaal!

Alweer 5 uur en tijd om heerlijk naar huis te gaan.

woensdag 2

Nu het ’s avonds zo vroeg donker is vind ik het niet zo prettig om alleen in het donker te gaan hardlopen. Het wordt dus tijd om me in te schrijven bij een sportschool waar ik wil gaan hardlopen en waar ik tegelijkertijd ook een strak buikje wil kweken 🙂

Nog even wat schrijven voordat ik ga slapen.

Donderdag

donderdag

Al in de file staan nog voor je het dorp uit bent, dat voorspelt niet veel goeds… Ik deed er dan ook ruim een half uur over, terwijl het normaal gesproken een kleine 20 minuten duurt.

Thuis heerlijk pizza eten, daar had ik echt zin in!

donderdag 2

Jeej weer een aantal dingen voor onze uitzet bij elkaar gespaard. De spaaracties bij de AH zijn echt heel leuk en handig. Hebben nu al grotendeels ons bestek bij elkaar.

Hard aan het schrijven voor mijn blog. Hoe lekker is het om al zoveel afgestreepte dingen te zien op je to-do lijstje 🙂

Vrijdag

vrijdag

Woeeh het is alweer bijna weekend!

Thuis maar weer eens gezond doen, ik moet echt gezonder gaan eten…

’s Avonds ging ik naar een vriendin toe die ik al een tijdje niet meer had gesproken en daarna heb ik bij mijn vriend geslapen en kwam erachter dat ik de volgende dag alweer bij mijn bijbaantje moest gaan werken na de winterstop… Oepss dat was niet zo’n leuke verassing. Toch sleepte ik mezelf de volgende dag weer om 7 uur mijn bed uit.

Zaterdag

zaterdag

Sì is echt mijn favoriete parfum van dit moment, heerlijk! Als je dit parfum nog niet kent moet je echt even naar de winkel om hem te ruiken!

’s Avonds gingen we met twee vrienden uit eten bij La Cubanita, waar we heerlijk gegeten hebben. Het toetje haalden we bij de Mc Donalds haha en daarna hebben we bij hun nog even Wie is de mol gekeken. Eenmaal thuis hebben we nog een beetje liggen dutten op bed om vervolgens weer de auto te pakken en naar mijn eigen bedje te rijden.

Zondag

Zondag

Zondag sliep ik eerst even uit tot een uurtje of 10 want ik was echt onwijs moe. Daarna heb ik een nieuw to-do lijstje gemaakt en heb ik heel wat foto’s gemaakt van nieuwe producten.

De rest van de dag heb ik die foto’s bewerkt en een aantal artikelen geschreven. Het voelt zo fijn om al flink wat gedaan te hebben!

Dit was mijn week alweer. Aankomende week is de bedoeling om voor het eerst naar de sportschool te gaan en om weer goed vooruit te werken voor mijn blog. Ook is aankomende week de laatste kans om aan mijn doelen voor januari te werken.

Heb jij deze week nog leuke dingen op de planning staan?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “DIARY: Sì, Taart, Uitzet & Etentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge