DIARY: Shoppen, SandraRosa.nl & Bathroom Selfies

overall

Afgelopen week was een hele drukke week. Ik heb twee volle dagen gewerkt en heb ook enorm veel moeten doen wat betreft het overgaan op mijn nieuwe site. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

ZONDAGzondag 1

Zondag zou het niet zulk lekker weer worden en we hadden de dag ervoor besloten wat te gaan winkelen. Na een halfuurtje rijden waren we in de stad. Ik had een bups met kleding uitgekozen en liep naar de kassa, was mijn vriend zijn pinpas vergeten (mijn vriend zei we pakken de mijne wel en verrekenen het zodat je die grote portemonnee niet mee hoeft te nemen) en konden we dus weer terug, uiteindelijk kwam ik wel met nieuwe kleding thuis.

Heerlijk aan een nieuwe serie beginnen: Awkward. Het kijkt erg makkelijk weg, is leuk en duurt per aflevering ook niet zo lang.

MAANDAGmaandag 1

Toen was het weekend alweer voorbij en moest ik weer aan het werk. Oké ik begin echt verslaafd te raken aan cruesli…

Mijn vriend moest al vroeg weg om te werken en ik was er gelijk uit gegaan en had dus nog veel tijd over. Dan nog maar een aflevering van Akward.

maandag 2

Toch echt tijd om te gaan, met frisse tegenzin stapte ik de auto in.

Jeej, de tijd vloog en voor ik het wist was het alweer tijd om naar huis te gaan.

DINSDAGdinsdag 1

Weer een werkdagje.

Kijk deze nep Oreoijsjes 🙂 Ze zijn te koop bij de Lidl en waren best wel lekker! Ik was echt doodmoe en heb de rest van de tijd op de bank een beetje tv liggen kijken.

WOENSDAGwoensdag 1

Ik had nog een cadeaubon liggen en wilde daar bij de Ici Paris een Naked palette voor kopen. Na 100 keer de code opnieuw ingevoerd te hebben blijkt dat hij online niet inwisselbaar is… En laat Urban Decay nu net alleen maar in Amsterdam verkocht worden…

Oehh ik kan geen genoeg krijgen van deze Kip Kerrie Pikant.

woensdag 2

Ik ging helemaal los met felle kleurtjes en maakte een bijzondere look.

De rest van de dag ben ik hard bezig geweest met het goedzetten en aanpassen van mijn nieuwe website. Jeetje dat is nog een klus zeg. ’s Avonds uitgeput op de bank ploffen.

woensdag 3

Bathroom selfies just before bedtime 🙂

DONDERDAGdonderdag 1

De dag begon ik met een rondje hardlopen. Toen ik terug kwam had ik niet zoveel honger en at ik een appeltje.

donderdag 2

Heel de dag weer hard bezig geweest met mijn site. Dat kost zoveel meer tijd dan ik had gedacht en ingepland had. Oepss…

’s Avonds ging ik met mijn vriend heerlijk uit eten. Ik nam een keer een pizza en die was echt onwijs lekker!

donderdag 3

Als toetje Tiramisu!

’s Avonds brak het noodweer los en begon het als een gek te onweren. Enorme lichtflitsen zag ik door mijn dakraam heen komen en heel mijn kamer was voor even verlicht.

VRIJDAGvrijdag 1

En toen was het alweer vrijdag. Wederom heel veel aanpassen aan mijn blog.

Hoe gaaf is deze roze krultang?

vrijdag 2

Ik bakte met mijn moeder alvast een appeltaart voor mijn verjaardag. Die vind ik juist lekkerder als hij al een dagje staat.

Ook was het weer tijd om deze viespeukjes te wassen….

vrijdag 3

Nu ik toch bezig was besloot ik mijn haren ook alvast te wassen, zo hadden ze de hele dag de tijd om een beetje fatsoenlijk op te drogen. En ja, dat deed ik gewoon in de gootsteen hahaha. En ja, ’s avonds heb ik gewoon gedoucht wees maar niet bang.

Ik begon in een nieuw boek, ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten maar tot nu toe bevalt hij goed.

ZATERDAGzaterdag 1

Voor de verandering een aflevering Akward…

SMILE 🙂 Mijn website is online!

Het was echt een hele drukke week, maar na heel veel hard werken is mijn site eindelijk online gegaan. De Bloglovin volgers worden nog omgezet, maar dat duurt blijkbaar even. Aankomende week staat in het teken van werken en vooral weer veel artikelen schrijven, want dat is er een beetje bij ingeschoten de afgelopen week.

Ga jij nog wat leuks doen aankomende week?

 

liefs

 

2 thoughts on “DIARY: Shoppen, SandraRosa.nl & Bathroom Selfies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge