DIARY: SCHOOL, SUPERSIZED KINGSDAY, LOGEREN & HEERLIJK WEER

collage

Afgelopen week vloog weer voorbij. Ik zat een aantal lange dagen op school en probeerde weer een beetje het schoolritme in te komen. Daarnaast ging ik bij mijn vriend ‘logeren’ omdat zijn ouders voor een weekje naar Malta gingen en heb ik genoten van het heerlijke weer. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Het schoolleven begint voor mij weer na een ruime 5 maanden stage te hebben gelopen. Wel even wennen hoor. Gelukkig kon ik op de vroege maandagmorgen in de bus en tijdens de wandeling van het busstation naar school nog eventjes rustig wakker worden.

Ook maakte ik alvast een planning met wat ik die dag allemaal nog moest doen. Alleen keek ik verkeerd naar de datum en zette de datum van een week eerder erboven. Goedemorgen haha.

maandag 2

Ik was natuurlijk weer veel te vroeg op school en ging nog even in de kantine zitten.

Maandag had ik gelukkig maar twee lessen dus voor ik het wist mocht ik weer naar huis toe. Ik ben van plan om gewoon trouw met de bus naar school te gaan aangezien mijn OV gratis is. Mijn auto staat nu wel wat vaker stil, maar dat is opzich ook niet zo erg.

Dinsdag

dinsdag 1

Op mijn laptop werkte ik tot nu toe met Windows 8. Veel mensen waren er niet positief over, maar ik vond het heerlijk werken. Elke keer kreeg ik de melding dat ik kon updaten naar Windows 10, maar dat wilde ik niet omdat ik dat juist niet fijn vind werken. Dinsdag had ik blijkbaar niets meer te kiezen en update mijn laptop zichzelf naar Windows 10, beetje jammer en vooral heel erg wennen.

OOTD. Heel erg blij met dit nieuwe jasje. Hierover kun je deze week meer lezen. Ik kan al wel verklappen dat het echt een koopje was!

dinsdag 2

Tas zit echt bomvol gepropt. Ik had dan ook een hele lange dag vandaag.

Om half 5 verliet ik de school helemaal gaar. Het schoolritme is toch wel echt wat anders dan van half 9 tot 5 werken. Op een of andere manier is het veel vermoeiender.

dinsdag 3

Op bed nog even Netflixen. Ik ben nu bezig aan de serie Making a Murderer. Echt heel interessant om te zien.

’s Avonds was het weer tijd voor de sportschool.

Woensdag

Woensdag was het koningsdag. Ik sliep eerst heerlijk uit en deed de hele ochtend vrij weinig. Ook wel eens lekker toch? Rond een uurtje of 2 vertrokken we met vrienden naar Aquabest waar Supersized Kingsday georganiseerd was. Ik heb hier geen foto’s gemaakt omdat het echt niet zulk lekker weer was. Rond een uurtje of 9 hielden we het wel voor gezien, omdat iedereen verkleumd was en eerlijk gezegd vond ik het ook niet zo heel geweldig. Geef mij maar 538 Koningsdag in Breda!

Donderdag

donderdag 1

Mijn fiets zet ik altijd aan de ene kant van het busstation neer, omdat dat de plek is waar je op de terugweg afgezet wordt met de bus. Maar dat betekent wel dat ik nog een stuk moet lopen naar de plek waar mijn bus vertrekt. Ik moest heel hard doorlopen en had de bus bijna gemist, maar uiteindelijk zat ik toch nog net op tijd in de bus.

donderdag 2

Na een dagje school weer op mijn dooie gemakkie naar huis toe fietsen. Hoe mooi zijn al deze gele planten.

Thuis nog even wat huiswerk maken en de rest van de dag heerlijk rustig aan doen. Eer dat ik woensdagavond op bed lag was het ook weer een uurtje of half 2/2uur dus even bijtanken op de bank met Netflix was wel een must.

Vrijdag

vrijdag 1

Mijn ouders hebben nieuwe eetkamerstoelen gekocht en de oude leren stoelen zouden een ander plekje krijgen. Mijn bureaustoel is echt helemaal gaar en zit echt niet lekker dus ik heb nu lekker luxe een leren stoel aan mijn bureau staan.

Mijn schoonouders zijn op vakantie naar Malta toe en ik ging een paar daagjes naar mijn vriend toe om te koken en iedereen gezelschap te houden. Tussendoor ga ik eventjes naar huis toe, om gezellig even bij mijn ouders te zitten, maar de komende tien dagen zal ik toch wel vaak bij mijn vriend thuis zitten.

vrijdag 2

Hun hondje, Yara, is toch ook wel erg blij dat ze niet helemaal alleen thuis is.

’s Avonds heerlijk op de bank nog wat tv te kijken, om uiteindelijk redelijk vroeg het bed in te duiken. Ik was toch wel erg moe!

Zaterdag

zaterdag 1

De ochtend lekker rustig beginnen met wat video’s kijken en artikelen lezen.

zaterdag 2

Ik ben de hele ochtend aan het stoeien geweest met de HTML van mijn website, maar zonder resultaat. Dankzij een heel aardig persoon op een WordPress forum kreeg ik het uiteindelijk toch voor elkaar. Heel erg blij mee! Het enige is alleen wel dat de mobiele versie nu nog niet helemaal klopt, maar daar ga ik ook nog even achteraan.

’s Avonds heerlijk kokkerellen. Een vriend van ons kwam nog even langs en voor we het wisten was het alweer twee uur ’s nachts oeps… We wilden zondagochtend nog naar de sportschool gaan, maar waarschijnlijk kun je al raden dat daar vrij weinig van terecht is gekomen.

Zondag

zondag 1

Zondagochtend had mijn vriend voor heerlijke afbakbroodjes gezorgd. Het was heerlijk weer en ik heb dan ook buiten in het zonnetje nog zitten lezen.

Het hondje houdt me wel goed in de gaten dat ik niet weg ga haha.

zondag 2

Ik ging samen met mijn vriend nog even naar de stad toe. Op de terugweg begon het verkeer enorm hard te remmen op de snelweg en uit te wijken. Er lag echt enorm veel grote stukken piepschuim op de weg, die ik net niet vast kon leggen.

Waarschijnlijk zaten er tussen deze kajakken een stuk piepschuim zodat ze niet zouden beschadigen en is dat er tussenuit gevlogen op de snelweg. Toch schrik je altijd wel even als je opeens echt enorm hard moet remmen. Van wat ik gekocht heb in de stad kun je van de week een artikel lezen.

Aankomende week heb ik meivakantie en wil ik veel vooruit gaan schrijven. Waar ik vandaag dan ook gelijk mee ga beginnen. Ik zal nog steeds pendelen tussen het huis van mijn vriend en mijn huis. Daarnaast wil ik ook nog flink wat doen aan school, want als ik het nu goed bijhoud dan gaan de tentamens straks hopelijk wat gemakkelijker.

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

One thought on “DIARY: SCHOOL, SUPERSIZED KINGSDAY, LOGEREN & HEERLIJK WEER

  1. leuke foto’s! en heerlijk als de ouders op vakantie zijn he? ik vind het dan altijd zo relaxed, lekker zelf koken enz. ^^ geniet nog van je meivakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge