DIARY: Opening T.K. Maxx, laatste vrije weekje & Peper Pizza

overall

Afgelopen week was mijn laatste weekje vrij alweer. Echt vrij was ik niet aangezien ik nog twee volle dagen en twee halve dagen heb gewerkt, maar ik had wel weer even lekker wat tijd voor mezelf voordat het harde werken weer begint. Ook ben ik naar de opening van T.K. Maxx geweest waar je al wat over hebt kunnen lezen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Even een terugblik naar een outfit van vorige week. Deze combi vind ik toch wel erg leuk.

Ik eet veel te weinig fruit en maakte voor mezelf maar weer eens een fruithapje.

maandag 2

Uitgeput op de bank tv kijken met papa en mama.

Voordat ik echt ga slapen schrijf ik nog even een review van een boek dat ik de dag ervoor had uitgelezen.

Dinsdag

dinsdag 1

Weer moest ik een hele dag werken bij het accountantskantoor. Mijn dag bestond grotendeels uit post opruimen en archiveren. Er was helaas niet zoveel werk.

dinsdag 2

Er was iemand jarig geweest en er werd getrakteerd op heerlijke taartjes.

Ik weet niet zo goed waar ik de laatste tijd last van heb, maar ik ben constant helemaal gesloopt. Zelfs wanneer ik net geslapen heb en uit bed kom… Maar even met een kleedje op de bank tv kijken en vroeg gaan slapen.

Woensdag

woensdag 1

Woensdag was ik vrij en kon ik eindelijk weer eens een rondje gaan hardlopen. Ik had het zo gemist en heb er ook echt van genoten!

Dit is echt mijn favoriete haarproduct! Een wonderolie die je haar heerlijk laat ruiken & prachtig laat glanzen.

woensdag 2

Ik heb helaas een tijdje geen artikelen meer kunnen schrijven omdat ik het zo druk had met school, maar nu had ik gewoon de hele dag om te schrijven en foto’s te maken.

Ook keek ik een aantal video’s terug. Ik had er zoveel gemist dat het onmogelijk is om alles terug te kijken en dus kies ik een paar leuke uit.

Donderdag

donderdag 1

Donderdag was het regenachtig, maar dat verpeste de pret niet. Ik ging namelijk samen met mijn vriend naar Rotterdam. Ik ging winkelen bij de Primark, maar de voornaamste reden dat we naar Rotterdam afreisden was dat daar de tweede Nederlandse T.K. Maxx winkel werd geopend. Op mijn site heb je het verslag al kunnen lezen. Voor degene die dat nog niet hebben gedaan en T.K. Maxx nog niet kennen zou ik zeker dat artikel even lezen. Het is namelijk een hele leuke winkel!

donderdag 2

Heel veel balonnen, een rode loper en heeeeel veel leuke spulletjes!

donderdag 3

Nadat we geshopt hadden bij T.K. Maxx zijn we eerst even een broodje gaan eten bij de Hema. We kozen, zoals vrijwel altijd, voor een broodje Surinaamse Kip. Dat is echt onze favoriet!

Na een hele dag shoppen vertrekken we met mijn grote buit weer naar huis. Hoe lief is mijn vriendje dat hij de hele dag met mij meeging?

Vrijdag

vrijdag 1

Vrijdagochtend was het weer tijd om te werken bij mijn bijbaantje. Heerlijk vind ik het om gewoon weer even met mijn handen te werken, niet zo hard te hoeven nadenken en naar de radio luisteren. Ik was vandaag alleen aan het werk dus heb van mijn rust genoten.

Dat duurde maar even want daarna moest ik gelijk door naar school om naar de inzage van de tentamens te gaan. Ik heb uiteindelijk 5 van de 6 toetsen gehaald waar ik echt onwijs blij mee ben, want ze waren best wel lastig.

vrijdag 2

De bus ging alleen op rare tijden, met als gevolg dat ik ruim drie kwartier te vroeg op school was. Ik kon opzich ook wel met de auto gaan, maar dat vond ik een beetje zonde van de benzine.

Eenmaal thuis heerlijk even op bed ploffen met YouTube filmpjes.

vrijdag 3

Onderlaatst at ik een pesto pizza en die was echt heel lekker. Mijn moeder had verteld dat ze dezelfde weer had gekocht. Per ongeluk had ze een pizza met allemaal pepers gekocht. Na de eerste hap waren mijn smaakpapillen al zo verdoofd dat ik vrij weinig geproefd heb van de rest van mijn pizza haha.

’s Avonds ging ik naar mijn vriendje toe en toen ik weer thuis kwam bedacht ik me dat ik geen artikel had voor de dag erna. Nog even hard aan de slag dus.

Zaterdag

De gehele dag heb ik blijkbaar geen foto’s gemaakt, oepsss. ’s Ochtends moest ik weer werken. Thuis heb ik nog even wat foto’s gemaakt en heb ik mezelf helemaal opgetut. Daarna ging ik naar mijn vriend toe, want ’s avonds zouden we met heel zijn familie uit eten gaan voor de verjaardag van zijn opa. Ik was daarna zo moe en we zijn daarom ik bed wat tv gaan kijken. Daar heb ik vrij weinig van meegekregen en ben al snel in slaap gevallen.

Aankomende week begint het ‘echte’ leven weer en begint mijn stageperiode weer wat betekent dat ik weer fulltime moet gaan werken. Ik ben bang dat dat best zwaar gaat worden omdat ik nog steeds niet helemaal fit ben. We gaan het zien 🙂

Heb jij nog leuke plannen voor aankomende week?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “DIARY: Opening T.K. Maxx, laatste vrije weekje & Peper Pizza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge