DIARY – NIEUWE CAMERA, AFSTUDEREN & EEN PUPPY

Afgelopen week was het even stressen om het eerste deel van mijn afstudeeropdracht af te ronden. Daarnaast kreeg ik mijn tentamencijfers terug, stopte ik bij mijn bijbaantje na 8 jaar, sprak ik af met een vriendin die een nieuwe pup had en wist ik na lang twijfelen een nieuwe camera te bemachtigen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

Maandagochtend moest ik weer vroeg op school zijn. Hoewel mijn tentamens voorbij zijn, was het toch nog best wel stressen aangezien we een deel van ons afstudeerrapport in moesten leveren en er toch nog best veel gedaan moest worden. Uiteindelijk is dat na hard zwoegen toch gelukt. Mijn tentamens heb ik gelukkig weer allemaal gehaald en eentje zelfs met een 10! Die zag ik echt niet aankomen, maar ben er natuurlijk wel erg blij mee.

Daarna had ik met een vriendin afgesproken in Breda om ergens wat te gaan eten, ik had haar al zo lang niet meer gezien en het was hoog tijd om een keer weer bij te kletsen. We gingen heerlijk wat eten bij ’t Hart van Breda. Ik nam een heerlijk broodje Carpaccio, hoe kan het ook anders?, met truffelsaus en oude kaas, jummy! Echt een aanrader!

Ze had Aime mee, een nieuwe pup die net iets meer dan twee maandjes oud is, wat een schatje toch? Ze is nog zo klein en slaapt nog erg veel. Zo’n droppie wil iedereen toch door huis heen hebben lopen?

Nog eentje dan! Doordat ze nog zo jong is en het buiten nog best wel koud was, zat ze goed ingepakt bij mijn vriendin op de borst in een soort draagzak.

’s Avonds at ik wat bij mijn vriend om daarna weer gauw terug naar huis te rijden om daar nog een paar uurtjes op te passen.

Dinsdag

Weer was ik onderweg naar school. Dit keer voor de terugkoppeling van ons concept rapport. Gelukkig viel het aantal aanpassingen mee, nog even doorbikkelen, maar ik moet toegeven dat ik nu echt op begin te raken. Ik ben echt toe aan een keer goed uitslapen en een dag gewoon doen waar ik zelf zin in heb. Toepasselijk plaatje niet? Ik moest hier echt om lachen.

Ik kwam rond half 6 thuis, at wat, kleedde me om en zat om kwart over 6 weer in de auto naar mijn vriend toe om vervolgens gezamenlijk weer naar de sportschool te gaan. Dat was alweer een tijdje geleden en ik had er echt veel zin in. Het viel toch wel weer een beetje tegen en ik was dan ook blij toen ik 3,5 km op de hardloopband erop had zitten. Na 1/1,5 uur gesport te hebben hielden we het voor gezien en gingen we lekker naar huis toe, maar wel met een goed gevoel! Op de terugweg naar huis in colonne achter de strooiwagen aan haha.

Woensdag

Woensdag werkte ik de hele dag bij mijn stagebedrijf waarbij ik vanaf maandag weer fulltime ga werken. Dat zal wel even wennen worden om weer in het ritme te komen haha. Eenmaal thuis lag er een heerlijke tonijnpizza op me te wachten, jummy!

Met mijn vriend vertrok ik ’s avonds richting de Mediamarkt waar de BTW actie was begonnen. Het was echt enorm druk en er stond een mega rij om überhaupt de winkel in te komen. Ik wilde zelf graag een nieuwe camera, maar helaas was degene die ik wilde niet voorradig, jammer, dan maar proberen hem ’s nachts te bemachtigen.

Donderdag

De BTW actie van de Mediamarkt startte donderdag om 00.00. Ik was ’s avonds zo moe dat ik eerst nog een uurtje ging slapen en mijn wekker om 5 voor 12 zette om zo snel mogelijk mijn camera te bestellen. De website was al iets eerder dan 12 uur online waardoor ik om 00.04 mijn camera besteld had en had afgerekend. Dat was maar goed want een paar minuten daarna was bijna geen enkele camera meer verkrijgbaar, ik heb dus enorm veel geluk gehad! Ik heb uiteindelijk de canon EOS 80D besteld met een standaard kitlens en ik kan niet wachten totdat ik ermee aan de slag kan!

’s Middags ging ik naar school toe om het concept rapport af te maken en eenmaal thuis bakte ik samen met mijn moeder nog koekjes.

Vrijdag

Jaaaa m’n eerste vrije dag sinds lange tijd. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet eens meer weet wanneer ik voor het laatst een vrije dag had, hoog tijd dus om even lekker rustig aan te doen.

Mijn schoonmoeder haar hobby is het haken van knuffeltjes. Echt onwijs leuk, voor mij maakte ze deze roze Nijntje. Ik moest wel even aan iedereen die hem zag uitleggen dat er voorlopig nog geen kleine kwam haha.

Zaterdag

Vorige week was de laatste keer dat ik bij mijn bijbaantje in de kas werkte. Ik heb daar bijna 8 jaar gewerkt, dus het is echt een heel tijdperk dat ik voor mijn gevoel afsluit, wat ik toch wel lastiger vond dan ik had gedacht. Maar goed ik was nu dus wel weer een keer op zaterdag vrij, wat ook wel heel erg fijn is!

Het moment dat je voor een open balkondeur met je winterjas aan foto’s zit te maken omdat het anders overal veel te donker is….. Tjaa een ringlamp en softboxen zijn enorm welkom, maar aangezien ik net een nieuwe camera heb gekocht en mijn geld op is zal ik het voorlopig zelf even moeten oplossen.

Ik weet niet wat voor beestje dit is, maar ik kwam hem tegen op Facebook en vond hem zo onwijs schattig!

Zondag

Vrijdag ontving ik mijn nieuwe camera al, maar door de vele opties die erop zitten heb ik eerst de tijd genomen om de handleiding gedeeltelijk door te lezen. Het is nog even wennen, maar ik ben er echt onwijs blij mee!

Na wat mooie foto’s gemaakt te hebben ging ik naar de sportschool, waar het toch wel heel erg druk was. Het nieuwe jaar is natuurlijk weer begonnen… Hoeveel moeite ik dinsdag had met het lopen van 3,5 km, zo gemakkelijk ging het vandaag. Ik verhoogde zelfs mijn doel en liep uiteindelijk 6 km. Wat een heerlijk begin van de dag zeg.

Ik ben echt verliefd op deze laarsjes. Helaas zijn ze niet meer in mijn maat verkrijgbaar.

Wat een heerlijk weekend was dit zeg. Eindelijk een heel weekend vrij en ook nog veel kunnen doen waar ik zelf zin ik had. Vandaag begint mijn werkperiode weer bij het Accountantskantoor waar ik nog steeds werkte. Het zal wel weer even omschakelen zijn, maar ik heb er eigenlijk best wel veel zin in!

Hoe was jouw weekend? Ga je aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “DIARY – NIEUWE CAMERA, AFSTUDEREN & EEN PUPPY

  1. Ohh wat een schattige puppy!!
    Heerlijk die actie bij de mediamarkt! Zelf was ik naar de VIP avond – tip voor volgend jaar dan hoef je niet per se zo laat op te blijven 😉 – gegaan en ik scoorde een koffiezet apparaat 😀

    1. Dat is inderdaad wel ideaal! Ik was er zelf ook, maar helaas was mijn camera in de winkel niet meer verkrijgbaar. Vandaar dat ik tot middernacht heb moeten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge