DIARY: IJSJE, UITGEBREID ONTBIJTEN, SPORTSCHOOL & LEZEN

collage

Afgelopen week was de laatste week voor driekwart jaar dat ik 5 dagen gewerkt heb. Vanaf nu wordt het afbouwen, 4 dagen daarna drie dagen en dan begint het schoolleven weer. Het weekend stond in het teken van Pasen en volop lekker eten. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Maandag

maandag

De computer aanzetten. De week is weer begonnen.

Dit is trouwens mijn outfit voor vandaag. Een simpel zwart coltruitje met een broek met een glanzende finish. Om het gehele zwarte vlak wat te breken heb ik nog een simpele zilveren ketting toegevoegd en een wit horloge.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag = sportschooldag. Ik voelde me alleen niet zo lekker en daardoor ging het ook echt voor geen meter. Zwaar ontevreden ging ik weer naar huis. Ik kan daar echt heel erg van balen.

Woensdag

woensdag

Voor ik het wist was de dag weer voorbij en schoof ik thuis weer aan bij het eten. We aten iets wat ik niet zo lekker vond en in plaats daarvan had mijn moeder twee pizzabroodjes voor mij gebakken, heerlijk!

Donderdag

donderdag

Heerlijk dat zonnetje terwijl ik naar huis rijd.

Thuis heerlijk op de bank ploffen en wat tv kijken. De weken vliegen echt enorm snel voorbij. Het is gewoon alweer bijna weekend!

Vrijdag

vrijdag

Het lenteweer is eindelijk begonnen, hier kan ik zeker goed aan wennen! Ik ben zoveel vrolijker als het zonnetje lekker schijnt. Ook al is het nog niet echt warm.

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdagochtend moest ik eerst nog werken bij mijn bijbaantje in de kas. Waar het overigens echt heel warm werd. Zaterdagmiddag maakte ik een to-do lijstje voor de komende dagen en begon ik er alvast aan.

Heerlijk genieten van het lekkere weer met een ijsje!

zaterdag 2

Mijn vriend bleef zaterdag op zondag slapen en ik gooide alvast twee matrassen op de grond. Ik heb zelf geen tweepersoonsbed en ondanks dat mijn kamer best groot is, is het zo ingericht dat de twee matrassen bijna niet naast elkaar passen, maar gelukkig past het net 🙂

Zondag

zondag

Mijn moeder had voor een heerlijk paasontbijt gezorgd. En dan stond nu de helft nog niet eens op tafel haha. De rest van de dag zaten we dan ook best wel vol…

Mijn schoonmoeder had me een boek meegegeven om te lezen. Ik heb hem binnen no-time uitgelezen. Ondanks dat ik zulk soort boeken niet zoveel lees, was het wel echt een mooi boek. Review komt eraan!

Aankomende week hoef ik maar vier dagen te werken doordat ik op tweede paasdag niet hoefde te werken. De klok is weer een uurtje vooruit dat betekent dat het een uur langer licht blijft. Nu kan ik eindelijk ’s avonds na het werken weer een stukje gaan hardlopen!

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge