DIARY: HONDERDEN FOTO’S, ENORME PAASHAAS & OUDE ARTIKELEN

collage

Afgelopen week was weer voorbij voordat ik kon knipperen met mijn ogen. Ik heb, zoals altijd, de hele week gewerkt. ’s Avonds ging ik sporten en werkte ik aan mijn blog. Ik kwam in de winkel een enorme paashaas tegen, die goed is voor een krater in je portemonnee en van het weekend heb ik honderden foto’s gemaakt voor artikelen. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Maandag

maandag

De week begon een beetje ongezond, maar wel erg lekker. Ik ben echt dol op deze pizzabroodjes en ik vind ze ook nog eens veeel lekkerder dan een pizza.

Ik keek een hele oude aflevering terug van vier handen op een buik. Al die meiden hebben echt heftige verhalen. Ik vind het wel echt een leuk programma om te kijken.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag was het weer tijd om naar de sportschool te gaan. Ik trok mijn favoriete sportlegging van H&M aan. Ik heb er een aantal, ook best wel dure, maar deze zit toch wel het allerlekkerste en blijft ook nog eens goed op zijn plek zitten door de elastieken band aan de bovenkant.

Het is niet zo goed te zien, maar mijn kilometerstand van mijn auto gaat richting de 140.000. Ook dat gaat enorm hard!

Woensdag

woensdag

Woensdagavond was ik bij mijn vriend en hebben we wat tv gekeken. Ook kwam ik nog een oude foto tegen die ik begin 2013 gebruikte voor een outfit. Het is zo grappig om jezelf na een aantal jaar terug te zien op foto’s haha.

Maybelline is gekomen met een push up mascara. Het moet niet gekker worden. Straks komt er nog push up doucheschuim of push up tandpasta….

Donderdag

donderdag

Het was weer tijd om te sporten. Eerst even omkleden. Bij ons op de sportschool hebben ze grote lockers die op slot gaan met dezelfde chip die je gebruikt om in te checken wanneer je binnen komt, echt ideaal!

Weer een aflevering Over Mijn Lijk kijken. Het blijft heel heftig en confronterend, maar wauw wat maken ze er een mooie serie van zeg.

Vrijdag

vrijdag

Artikelen schrijven met de iPad ernaast. Ik doe het af en toe en dan kijk ik met een half oog een stukje van een serie. Dit keer is het, nog steeds, Drop Dead Diva.

Ik ging nog even langs de Albert Heijn voor een boodschap en zag daar deze enorme paashaas. 3x raden hoeveel hij kost…… ….€65,00 dat is toch niet normaal meer :O

Zaterdag

zaterdag

De dag beginnen met een bolletje met mijn favoriete Filet American. Jummy!

Tijd om foto’s te maken van producten waarvan grotendeels deze week een artikel online komt. Ik kan alvast verklappen dat het een aantal nieuwe producten van Essence zijn. Houd mijn blog dus zeker even in de gaten.

Zondag

zondag

Het is weer tijd om de hele dag op mijn poezensokken te lopen. Die dingen zijn heerlijk zacht en zien er zo cute uit.

Tafel dekken, tijd om weer gezellig met z’n allen te eten.

Aankomende week werk ik maar vier dagen, omdat ik vanaf vrijdag tot en met maandag een weekendje weg ga met mijn ouders, broertje en vriend. Ik moet dus nog veel vooruit werken qua artikelen, dus dat is even aanpoten, maar ik heb een aantal hele leuke producten om over te schrijven. Daarnaast hoop ik ook dat ik nog twee dagen kan gaan sporten. Even een druk weekje dus, maar wel onwijs leuk!

Heb jij nog plannen voor deze week?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge